2012-08-05 12:28:40
Φωτογραφία για iPhoneHellas iPhoneHellas Flock, για να μη ξαναχρειαστεί να στείλετε ποτέ φωτoγραφίες στους φίλους σας με email dlvr.it/1yClT0 about 1 hour ago · reply · retweet · favorite iPhoneHellas O Phil Schiller σχολιάζει το iPhone και τα έξοδα marketing dlvr.it/1y6R6c 16 hours ago · reply · retweet · favorit
Σε όλους μας λιγο πολύ έχει τύχει να βρισκόμαστε σε μια παρέα όπου όλοι βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητό τους και στη συνέχεια τις αποστέλουν ο ένας στον άλλον με... email. Τώρα μια νέα εφαρμογή ονόματι Flock (από τους δημιουργούς του Bump) έρχεται να απλοποιήσει τα πράγματα δημιουργώντας ως δια μαγείας ένα κοινό album φωτογραφιών ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου.

Η εφαρμογή δουλεύει ως εξής: Εσύ τραβάς τις φωτογραφίες σου ως συνήθως και το Flock ανιχνεύει με ποιους είσαι φίλος στο Facebook και η camera σας έχει κοινά metadata (ώρα, τοποθεσία). Στη συνέχεια δημιουργεί ένα κοινό album φωτογραφιών που περιέχει όλες (ή επιλεγμένες) φωτογραφίες που έχεις τραβήξει εσύ και οι φίλοι σου και σας τις αποστέλει χωρίς να μπείτε στον κόπο για email ή MMS.

Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές, το Flock δε σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις τη δική του camera (δεν έχει καν) αλλά δουλεύει εξίσου καλά με όλες τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει από άλλες εφαρμογές και βρίσκονται στο Camera Roll σου.

Το Flock μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store εντελώς δωρεάν. [iTunes link]

iphonehellas.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ