2012-08-06 15:09:03
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Ο μεθυσμένος θεατής που πέταξε μπουκάλι πριν το κατοστάρι
Φωτογραφίες από τη σύλληψή του Ο εικονιζόμενος άνδρας κρατείται από την αστυνομία του Λονδίνο για το περιστατικό με το μπουκάλι που πετάχτηκε στο στάδιο πίσω από τους σπρίντερ λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει η κούρσα των 100 μέτρων.

Τον άνδρα είδε η τζουντόκα Edith Bosch που εξαιτίας του περιστατικού, όπως έγραψε στο Twitter, έχασε την κούρσα της «μιας ανάσας», όπως λέγεται.

Η Metropolitan Police επιβεβαίωσε πως ένας άνδρας έχει συλληφθεί.

Από το μπουκάλι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και η κούρσα έγινε σύμφωνα με τον προγραμματισμό με τον Ussain Bolt να διανύει τα εκατό μέτρα σε χρόνο ρεκόρ 9.63 δευτερολέπτων.

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο συμπατριώτης του Τζαμαϊκανός Yohan Blake με χρόνο 9.75 και το χάλκινο ο Αμερικανός Justin Gatlin με χρόνο 9.79.

Μιλώντας μετά την κούρσα ο Gatlin είπε: «Ήταν ένας μικρός αντιπερισπασμός και δεν ήξερα περί τίνος επρόκειτο. Όταν όλο το στάδιο κρατά την ανάσα του μπορείς να ακούσεις ακόμα και μία καρφίτσα να πέφτει». Πρόσθεσε πως το περιστατικό δεν επηρέασε τον αγώνας.

Ο Bolt δεν κατάλαβε τίποτα, όπως ο ίδιος είπε.

«Ήμουν τόσο συγκεντρωμένος που δεν είδα τίποτα. Ήμουν επικεντρωμένος στο να τρέξω μέχρι τη γραμμή του τερματισμού», σχολίασε ο Blake.

Δείτε τις φωτογραφίες
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ