2012-08-06 15:39:03
Φωτογραφία για Τρικαλινοί δάσκαλοι σε απόγνωση!
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας δεκάδες δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της περιοχής. Αιτία... η μη έγκριση καμίας απόσπασης στον Νομό, παρά τις εισηγήσεις της Διεύθυνσης και των αιρετών για την κάλυψη 62 δάσκαλων, 17 νηπιαγωγών, 9 Αγγλικών, 9 Φυσικής Αγωγής, 6 Μουσικής, 12 Ειδικής Αγωγής. 

Ο διευθυντής έδειξε τους παριστάμενους συνδικαλιστές πως όντως έστειλε αίτημα για κάλυψη των κενών και τα στοιχεία πήρε να τα προωθήσει στο Υπουργείο ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ κ. Βασίλης Παληγιάννης. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων κ. Σεραφείμ Ψαρράς όπως και ο εκλεγμένος στο ΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ. Αντώνης Μπριάζας έκαναν λόγο για κατάφορη αδικία και ανεξήγητη στάση της περιφερειακής διευθύντριας κας Πράντζου που «έκοψε» τους Τρικαλινούς δασκάλους από τις αποσπάσει. Εξέφρασαν πάντως την αισιοδοξία τους ότι η αδικία θα διορθωθεί καθώς μόνο σε τρεις Νομούς στην Ελλάδα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Δράμα, δεν έγιναν αποσπάσεις, με την Καρδίτσα και τη Δράμα όμως να δηλώνουν πως δεν έχουν κενά. Οπότε το… μόνο αγκάθι παραμένει ο Νομός Τρικάλων.

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΚΕ: Μέτρα προστασίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΚΕ: Μέτρα προστασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ