2012-08-06 18:37:50
Φωτογραφία για Εγωϊστής που θέλει τη νίκη
Κατά το διάστημα παρουσίας του Χακόμπο στην Τρίπολη, ο άνθρωπος που δούλευε συνεχώς μαζί του ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα, ο Τζέρι Ούγκεν. Μιλώντας στον "Sport103FM" σκιαγράφησε το προφίλ του Ισπανού τερματοφύλακας και χαρακτήρισε σωστή επιλογή την επικείμενη απόκτηση του από τον Δικέφαλο: "Για μένα Ο ΠΑΟΚ κάνει μία πολύ σωστή επιλογή. Ο Χακόμπο είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, έχει πολύ καλά στοιχεία. Γνωρίζει πολύ καλά την τακτική της ομάδας και συμμετέχει σ' αυτή. Λειτουργεί καλά σαν πρώτος επιθετικός και ως τελευταίος αμυντικός. Είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη στα πόδια. Ξέρει μπάλα όσο και ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο. Το 4-4-2 ο ΠΑΟΚ θα το παίζει με 11 όχι με 10, θα έχει και ένα λίμπερο από πίσω".

Για την συμπεριφορά του Ισπανού: "Είναι δουλευταράς, αυτό είναι το πλεονέκτημα του Χακόμπο. Ακούει τις εντολές του προπονητή, καταλαβαίνει την τακτική της ομάδας
. Εκτός γηπέδου είναι το μειονέκτημά του. Μπορεί άλλοι να δίνουν σημασία σε λεπτομέρειες. Εγώ έμαθα να είμαι πρώτα ψυχολόγος και μετά προπονητής. Ο Χακόμπο είναι ένας τερματοφύλακας που ζητά... 10 φανέλες. Σε κάθε ματς θέλει κι άλλη. Για μένα δεν είναι ενοχλητικό αυτό. Ό,τι μπορεί ο καθένας να κάνει για να φτιάχνει την ψυχολογία του είναι καλό. Είναι εγωιστής μέσα στο γήπεδο και θέλει τη νίκη. Δεν τον θέλω, άλλωστε, για γαμπρό στην κόρη μου. Ο Χακόμπο είχε τον πατέρα του στο νοσοκομείο όλη τη χρονιά πέρσι. Έφυγε από την Ισπανία, ήρθε σε μία μικρή κοινωνία, πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος να προετοιμάζεται κάποιος. Μπορεί κάτι που θα ενοχλήσει τη γυναίκα του για παράδειγμα, να φέρει εκνευρισμό και στον ίδιο".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ