2012-08-06 18:39:04
Φωτογραφία για Ανακάλεσαν τις παραιτήσεις τους οι γιατροί του νοσοκομείου Σερρών
Οι δέκα επιμελητές παθολόγοι γιατροί του νοσοκομείου Σερρών ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους, που... προ δεκαπέντε ημερών υπέβαλλαν στον διοικητή του νοσοκομείου, λόγω της επιβάρυνσης των ωραρίων τους, μετά την επίσχεση εργασίας που άσκησαν οι ειδικευόμενοι ιατροί, αλλά και λόγω της καθυστέρησης της πληρωμής των εφημεριών τους.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β' Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σερρών, Θ. Μηλίδη, οι παθολόγοι οδηγηθήκαν στην άρση της παραίτησής τους με γνώμονα την προστασία της υγείας των Σερραίων πολιτών, αλλά και ένεκα της στήριξης που δέχτηκαν από τους γιατρούς, γενικής ιατρικής, των Κέντρων Υγείας του νομού, που έσπευσαν να βοηθήσουν στο νοσοκομείο καλύπτοντας τα τεράστια κενά που δημιουργήθηκαν μετά την επίσχεση εργασίας που άσκησαν οι ειδικευόμενοι ιατροί.

Σύμφωνα με τον κ. Μηλίδη οι γιατροί ευελπιστούν να πληρωθούν ένα ποσό έναντι των εφημεριών που τους οφείλει το υπουργείο από τον Ιανουάριο, χωρίς όμως να έχουν λάβει σχετική υπόσχεση από τον διοικητή του νοσοκομείου Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταγγέλλει ο Πακιστάνος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταγγέλλει ο Πακιστάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ