2012-08-07 19:27:11
Φωτογραφία για ΚΑΝΟΥ : ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οι δηλώσεις του Κανού κάνουν το γύρο του Βελγίου, ενώ τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Κανού είναι ενθουσιασμένος με τον Ολυμπιακό, κάτι που γίνεται γνωστό και στο Βέλγιο με τα διάφορα site να μεταφέρουν τις δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες ανυπομονεί να κατακτήσει τίτλους και φυσικά να παίξει καλά σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης «Είμαι πολύ χαρούμενος που προσχώρησα σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ και την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Το να πηγαίνεις σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ είναι μεγάλο βήμα για έναν ποδοσφαιριστή. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό», είναι οι δηλώσεις του Κανού που δημοσιεύει το site "sport.be".

Οι Βέλγοι τονίζουν ότι ήξεραν πως ο Βραζιλιάνος δεν ένιωθε καλά στη Λιέγη και ότι γνώριζαν για την επιθυμία του να κάνει μια νέα αρχή...

«Το μόνο που έλειπε ήταν το όνομα του προορισμού του. Τώρα αυτό είναι γνωστό, ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει για τρία χρόνια στο μεγαλύτερο κλαπ της Ελλάδας. Η Σταντάρ θα εισπράξει 1.5 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη που απέκτησε από την Μπέιρα Μαρ. Με το να... προσγειωθεί στο Πειραιά θα ξαναδουλέψει με τον πρώην προπονητή του στην Μπέιρα Μαρ, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.»

«Με ξέρει πολύ καλά και με βοήθησε στην Πορτογαλία. Η συνεργασία μας ήταν επιτυχής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κανού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ