2012-08-09 09:04:53
Φωτογραφία για ΟΥΙΦΑΛΟΥΖΙ ΚΑΙ ΟΙ... ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από την αρχή και μάλιστα... τρέχοντας για να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά το «ναυάγιο» με τον Κανού, ενώ Τόμας Ουιφαλούζι, Σερένο, Χάιντσε και Σαπουνάρου βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν και πάλι κεντρικό αμυντικό σε διάφορες αγορές της Ευρώπης, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να θέλει έναν παίκτη ικανό να βοηθήσει άμεσα, έμπειρο, με εγνωσμένη αξία, ικανό να καλύψει το κενό που άφησε ο Μέλμπεργκ και ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ένα από τα ονόματα που που κάνουν δυναμικό come back στο Λιμάνι, είναι αυτό του Τόμας Ουιφαλούζι. Σύμφωνα με το "Goal" ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός είναι μια περίπτωση που απασχολεί τον Ζαρντίμ και η Γαλατάσαραϊ, στην οποία ανήκει, είναι θετική στο να τον παραχωρήσει.

Παράλληλα, ο Γκάμπριελ Χάιντσε συνεχίζει να αναζητά ομάδα και αφού δεν έχει συμφωνήσει με κανένα, η περίπτωσή του παραμένει ανοιχτή. Ο Αργεντινός είναι αριστεροπόδαρος, με πολύ μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει τον έχουν προσεγγίσει ομάδες από την Ιταλία, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του.


Από εκεί και πέρα, "παίζουν" πάντα οι περιπτώσεις του Ενρίκε Σερένο και του Κρίστιαν Σαπουνάρου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται στην Πόρτο. Ο Ζαρντίμ τους ξέρει καλά και οι «Δράκοι» δείχνουν θετικοί σε πιθανό δανεισμό τους.

Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας παίκτης από τους υπόλοιπους που έχουν προταθεί, καθώς η λίστα φέρεται να είναι ήδη διαμορφωμένη. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν βάλει σε προτεραιότητα το θέμα, για αυτό το λόγο άλλωστε και ο Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκε με τον Ζαρντίμ, με τον οποίο συζήτησε τις επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ