2012-08-09 09:09:42
Φωτογραφία για ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ (VIDEO)
Λόγω της πυρκαγιάς σε δασική περιοχή του Αγ.Όρους 

Την εκκένωση της Ουρανούπολης αποφάσισαν το πρωί της Πέμπτης οι τοπικές Αρχές, λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση, στην περιοχή Μονοξελίτης. 

 Στη περιοχή βρίσκονται 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 40 ατόμων, 3 οχήματα Δήμων, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

 

 Επίσης συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στο Ανεμοδούρι Αρκαδίας, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε την Τρίτη. Στην περιοχή επιχειρούν 153 πυροσβέστες με 65 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 58 ατόμων, 21 στρατιώτες, 25 οχήματα Δήμων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

 Και στο Σολομό Κορινθίας υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις που προκαλούνται από τους ισχυρούς ανέμους αλλά και την μορφολογία του εδάφους που δεν επιτρέπει εύκολα την πρόσβαση των δυνάμεων. Η φωτιά καίει πευκοδάσος και καλλιέργειες με ελιές και αμπελώνες στην περιοχή του Σπαθοβουνίου. Οι φλόγες πλησίασαν τα καταστήματα και τα βενζινάδικα στο σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων (ΣΕΑ) Σπαθοβουνίου, επί του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τρίπολης. Λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως. Στη μάχη με τις φλόγες παίρνουν μέρος 65 πυροσβέστες με 24 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 45 ατόμων, 15 εθελοντές, 20 στρατιώτες.
  
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ