2012-08-17 13:12:43
Φωτογραφία για Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επισκέπτονται των 400 κιλών Σερήφ στην Κομοτηνή
Η ανάρτηση του ThrakiToday.com για τον υπέρβαρο 49χρόνο από την Κομοτηνή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κου... Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος ενημέρωσε τους οικείους του 49χρόνου ότι προτίθεται να επισκεφτεί μαζί με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ το σπίτι στο οποίο είναι καθηλωμένος ο Σερήφ.

Στην επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι μεταξύ 14.00 και 14.30 και στο επικοινωνιακό σόου το οποίο έχει στηθεί με την παρουσία και στελεχών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης αλλά και στελεχών της τουρκικής κυβέρνησης που ακολουθούν τον κ. Μποζντάγ θα ανακοινωθεί η αρωγή του τουρκικού κράτους με την προσφορά δια στόματος του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης για τη μετάβασή του Σερήφ σε νοσοκομείο της Τουρκίας για όλες τις ενδεδειγμένες ιατροφαρμακευτικές κινήσεις για τον περιορισμό του βάρους του και τις όποιες συμπληρωματικές ιατρικές πράξεις θα χρειαστούν για την επίλυση των προβλημάτων υγείας του.


Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του ThrakiToday.com τότε σίγουρα τίθεται εύλογα το ερώτημα του πώς ακριβώς λειτουργούν οι προνοιακές και ιατρικές υπηρεσίες του ελληνικού κράτους σε αντιδιαστολή με τις επικοινωνιακές “επιθέσεις” βοηθείας από πλευράς της Τουρκικής πολιτικής, οι οποίες κατά περίπτωση και σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους “επικοινωνούν” στον μουσουλμανικό πληθυσμό της Θράκης.

Το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια του 49χρόνου Σερήφ με τα πέντε παιδία και τα οξύτατα οικονομικά προβλήματα πέρα από τις όποιες σποραδικές εκδηλώσεις βοηθείας ελλήνων πολιτών που καταγράφηκαν μετά το δημοσίευμα του ThrakiToday.com, πιθανόν, να βρει λύση, απ’ όπου και αν προέρχεται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ