2012-08-26 14:25:50
Φωτογραφία για Δηλώσεις κατά της Άρσεναλ έκανε ο Σονγκ
Αιχμές κατά της Άρσεναλ άφησε με δηλώσεις του ο Άλεξ Σονγκ, ο οποίος κατηγόρησε τους "κανονιέρηδες" για τη φυγή του, διαψεύδοντας επίσης και τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως ήταν αδιάφορος στις προπονήσεις των Λονδρέζων.

Τις δικές του απαντήσεις για όσα γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό έδωσε ο Άλεξ Σονγκ.

Λίγο μετά την πώλησή του από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα υπήρξαν δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως ο Καμερουνέζος το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σωστός στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Για όλα αυτά ο Σονγκ δήλωσε στη "Sun": "Όταν ξύπνησα και διάβασα αυτές τις ιστορίες "από πηγές εντός του συλλόγου" είχα εκπλαγεί και ήμουν απογοητευμένος. Αγαπάω την Άρσεναλ και δεν ήθελα να φύγω. Αντιθέτως, επιθυμούσα να αφοσιωθώ στον σύλλογο".

"Το μόνο που ήθελα ήταν να κάτσω και να διαπραγματευτώ για έναν νέο συμβόλαιο, αλλά ο σύλλογος συνεχώς το ανέβαλλε. Ήθελα ένα πενταετές συμβόλαιο στην Άρσεναλ. Στο τέλος, όμως, ήρθε η Μπαρτσελόνα".


"Για οκτώ μήνες προσπαθούσα να κάνω ένα νέο συμβόλαιο, αλλά ο σύλλογος το ανέβαλλε κι έλεγε πως το συμβόλαιό μου εκπνέει σε τρία χρόνια. Ξαφνικά από το πουθενά ήρθε η Μπαρτσελόνα. Με ήθελε ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου και μου έδιναν πενταετές συμβόλαιο".

Όσον αφορά για τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως ο Σονγκ ήταν αδιάφορος στις προπονήσεις της Άρσεναλ τον τελευταίο καιρό, ο 24χρονος ξεκαθάρισε: "Είμαι πραγματικά αναστατωμένος. Αυτές οι κατηγορίες με πονούν και δυσφημούν τον χαρακτήρα μου".

"Σέβομαι τον Αρσέν Βενγκέρ. Τον αγαπώ σαν πατέρα μου και είναι φανταστικός προπονητής. Με έκανε τον ποδοσφαιριστή που είμαι. Ποτέ δεν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ μας, για να βγαίνει κάποιος από τον σύλλογο και να λέει κάτι τέτοιο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ