2012-03-18 10:56:56
Φωτογραφία για 18 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Η σημερινή μέρα ιδιαίτερα το πρωί κρύβει μικρές και ευχάριστες υπερβολές. Παράλληλα η σύνοδος Μαύρης Σελήνης – Δία βοηθά να ξαναφουντώσουν παρελθοντικές καταστάσεις, ενώ το κάλεσμα της συνόδου Ερμή – Ουρανού προς το παράξενο ή το εξεζητημένο είναι ακόμη...ενεργό!

Κριός

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε ένα ισχυρό προφίλ. Από την άλλη, αισθηματικά οι όποιες διαβεβαιώσεις δεν φτάνουν, προκειμένου να σας παρακινήσουν να κάνετε το πρώτο βήμα. Κρίνετε κατά βούληση αλλά προσέχετε μην αποπλανηθείτε. Κάντε δραστηριότητες που σας βοηθούν να διοχετεύσετε την ενέργεια σας.

Ταύρος

Σε διαμάχες τρίτων προσπαθήστε να παραμείνετε αμέτοχοι και κυρίως αποφύγετε να εκτεθείτε συναισθηματικά. Η κατάληψη πλανητών από ζώδια της γης βοηθούν να εκφραστείτε δημιουργικά, δείχνοντας σας έτσι πως, όταν θέλετε κάτι πραγματικά, μπορείτε να το πετύχετε. Μια απρόσμενη είδηση σηματοδοτεί την απαρχή ευχάριστων γεγονότων.


Δίδυμοι

Σταδιακά νιώθετε πως κάποια πράγματα πάνε να αλλάξουν όμως για να γίνουν εμφανή προς τα έξω θα πρέπει να μεταβληθείτε και εσείς. Επικοινωνιακά, σήμερα έχετε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να κάνετε κατάχρηση αυτού. Η μέρα είναι κατάλληλη για να παρακολουθήσετε δραστηριότητες που σχετίζονται με το θέαμα ή την αστρολογία.

Καρκίνος

Σήμερα, σας δίνονται ευκαιρίες να κλείσετε ένα κύκλο αντιπαραθέσεων, αρκεί βεβαίως να το κάνετε με τον κατάλληλο τρόπο. Αποφύγετε τα νεύρα και προσπαθήστε με ήρεμο διάλογο να δώσετε τις εξηγήσεις που πρέπει. Αισθηματικά, πολλά ζητήματα χρειάζεται να τα ξεπεράσετε όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί σας συμβαίνουν αυτά.

Λέων

Η Σελήνη από απέναντι σας ωθεί να κάνετε συζητήσεις, μικρά ταξίδια και συναντήσεις μέσα από τις οποίες θα αποκομίσετε χαρά. Σεβαστείτε τα θέλω και τις ασχολίες των άλλων και προσέχετε γιατί τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας από τον Ταύρο ίσως σας οδηγήσουν σε περιττά έξοδα και υπερβολές. Μια απρόσμενη συνάντηση ίσως αλλάξει τις μέχρι τώρα αισθηματικές προτιμήσεις σας.

Παρθένος

Σήμερα, θα πρέπει να διασφαλίσετε τα δικά σας κεκτημένα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αισθανθείτε φόβο. Πολλά ζητήματα που σας απασχολούν έχουν τη λύση η οποία είναι μπροστά σας αλλά αδυνατείτε να τη δείτε. Προσπαθήστε μέσα από συλλογικές δράσεις να φτάσετε στο στόχο σας. Τηλεφωνικές επικοινωνίες σας φουντώνουν το ενδιαφέρον για ένα παρελθοντικό ζήτημα.

Ζυγός

Σε πολλά πράγματα ίσως το να αφήσετε τον άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση να είναι ιδιαίτερα σοφό. Η ανάδρομη φορά του Άρη μέσα στον 12ο σας γεμίζει ανασφάλεια. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανοήσετε πως σε κάποια πράγματα η υποχώρηση είναι η κατάλληλη λύση. Κάποιο απρόσμενο δώρο θα σας τονίσει το ενδιαφέρον. Αποφύγετε τις βιασύνες και σκεφτείτε πρώτα αυτά που θέλετε να πείτε.

Σκορπιός

Το καλό της ημέρας είναι ότι σε κάποια πράγματα ίσως συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ωστόσο, οι επιπόλαιες κινήσεις τρίτων ίσως εκθέσουν αυτούς στα μάτια σας, δείχνοντάς σας πως ο Δίας από τον 7ο συνεχίζει και παρέχει προστασία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αποφύγετε να πείτε ή να υποσχεθείτε πράγματα που θα είναι αδύνατον να τηρήσετε.

Τοξότης

Σήμερα η μέρα τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο θα σας κάνει να περάσετε όμορφα, αφού η μια είδηση θα διαδέχεται την άλλη με ευχάριστο περιεχόμενο. Ίσως χρειαστεί ωστόσο να φορτωθείτε τις εργασίες κάποιου, εξαιτίας κάποιου αιφνίδιου προβλήματος. Προσοχή στη διατροφή σας και αποφύγετε να κάνετε πράγματα που σας κουράζουν.

Αιγόκερως

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο δημιουργεί αρκετά προβλήματα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά. Πλέον το μεγάλο στοίχημα παίζεται στα ερωτικά σας, αφού θα πρέπει να διαλέξετε μεταξύ της λογικής και της καινούργια παθιασμένης γνωριμίας. Τηλεφωνικές επαφές ίσως τελικά κρύβουν σκοπούς που θα καθυστερήσετε να διαπιστώσετε.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σας ανήκει δικαιωματικά, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε βήματα τα οποία είναι σίγουρα και σταθερά. Η έμπνευση έρχεται εξ ουρανού, αφού ο κυβερνήτης σας είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, πράγμα που σημαίνει πως αν θέλετε, μπορείτε και καλύτερα, σκεφτείτε όμως ότι είναι μια μέρα ξεκούρασης. Αποφύγετε αισθηματικές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

Ιχθύες

Η παρουσία του Άρη απέναντί σας δημιουργεί συνθήκες οι οποίες σας κάνουν έξω φρενών. Έτσι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, κάνοντας πράγματα χαλαρά τα οποία όμως θα λειτουργήσουν ευεργετικά τόσο για τη ψυχή όσο και για το σώμα. Μια γνωριμία ή συνάντηση ίσως σας βάλει σε ένα δίλημμα που τελικά θα σας χαροποιήσει.
astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ