2012-08-30 10:26:37
Φωτογραφία για «Φοβισμένη Μπάρτσα και 88-46-87»
Η Ρεάλ κατέκτησε το Supercopa και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα ισπανικά πρωτοσέλιδα που γράφουν για την φοβισμένη Μπάρτσα και το Μαδριλένικο προβάδισμα με 88-46-87!

 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς νικώντας με 2-1 τους Καταλανούς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κάνοντας φοβερό ξεκίνημα. Μόλις στο 20΄, οι πρωταθλητές Ισπανίας ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και είχαν χάσει κραυγαλέες ευκαιρίες για άλλα τέρματα.

Οπως είναι λογικά τα ισπανικά δημοσιεύματα αποθεώνουν τη «Βασίλισσα», ενώ οι Καταλανικές εφημερίδες ρίχνουν το βάρος στο πρωτάθλημα.

88-46-87

Η εφημερίδα «As» έχει τίτλο στο εξώφυλλο της: «Supertítulo» για τον τίτλο στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, ενώ αναφέρεται πως με τη νίκη της Ρεάλ προσπέρασε εκ νέου την Μπαρτσελόνα στην ιστορία τους, έχοντας 88 νίκες, έναντι 87 των «μπλαουγκράνα» με 46 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.


«Φοβισμένη Μπαρτσελόνα»

Η «Marca» κυκλοφορεί με τίτλο: « Το πρώτο στη Μαδρίτη», για τον πρώτο τρόπαιο της χρονιάς που έμεινε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και γράφει επίσης: «30 εξαίσια λεπτά έντυσαν το Σούπερ Καπ στα λευκά. Η Μπαρτσελόνα φάνηκε φοβισμένη στο Μπερναμπέου».

«Καλύτερο το πρωτάθλημα»

Η καταλανική «Sport» δεν παραδέχεται την ήττα στο clasico καθώς τιτλοφορεί: «Οπως είπε και ο Μουρίνιο το πρωτάθλημα είναι καλύτερο». Δείχνοντας έτσι πως ο τίτλος στο Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι ανούσιος και αυτό που μετράει περισσότερο για την Μπαρτσελόνα είναι η La Liga.

Από την άλλη, η «El Mundo Deportivo» γράφει πως η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα έμεινε χωρίς βραβείο, τονίζοντας πως η Μπαρτσελόνα παρότι έπαιζε με 10 παίκτες για πολύ ώρα, άξιζε περισσότερη τύχη έχοντας ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Μπάρτσα πλήρωσε τα λάθη του πρώτου μέρος και για αυτό το λόγο ο τίτλος κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το αντίδοτο του Μουρίνιο

Η εφημερίδα «ABC» κάνει λόγο για την... άνθιση της Ρεάλ και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς με τον Μουρίνιο να βρίσκει το αντίδοτο της αντι-Μπαρτσελόνα με παιχνίδι κάθετων πασών «ακύρωσε» την μεσαία γραμμή των Καταλανών.

Τέλος, η «La Vanguardia» κυκλοφόρησε έχοντας στο πρωτοσέλιδο της: «Μπαρτσελόνα με δύο πλευρές» και αναφέρεται στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο και την καλύτερη εμφάνιση της στην επανάληψη.
tom-footballnews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ