2012-09-03 11:30:07
Φωτογραφία για Πλατινί: «Η ΑΕΚ πρέπει να βρει λύση»
Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, μίλησε για τις ποινές αποκλεισμού από την Ευρώπη στις ομάδες με οικονομικά προβλήματα και αναφέρθηκε στην περίπτωση της ΑΕΚ.

Η Ένωση με τα πιτσιρίκια της δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, ενώ έγινε σημείο αναφοράς από τον Τζιάνι Ιφαντίνο την Παρασκευή στο Μονακό, στην ενημέρωση περί Financial Fair Play, ως μία από τις τρεις πρώτες ομάδες (Μπεσίκτας και Γκιόρ οι άλλες) που αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Ο Πλατινί, με δηλώσεις του στο Goal, τόνισε χαρακτηριστικά ότι χωρίς χρήματα δεν... παίρνεις Ferrari!

«Δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείς μια ομάδα και να την αποκλείεις από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά πλέον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, τον θεωρούμε όλοι επιβεβλημένο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι κανονισμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε,  σχετικά με την ΑΕΚ και τη στροφή της σε νέους παίκτες:

 «Ως πρόεδρος της UEFA δεν θα έκανα ποτέ κανένα σχόλια για την επιλογή μιας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τον τρόπο να επανέλθει. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν πράττει σωστά ή λάθος. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Ferrari. Κάθε ομάδα καλείται μόνη της να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ