2012-09-03 19:20:28
Φωτογραφία για Θέλει να αποχωρήσει από την Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο σύμφωνα με τις μαδριλένικες εφημερίδες ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο περιστρέφονται όλα στη Μαδρίτη μετά τη δήλωση-βόμβα που έκανε το βράδυ της Κυριακής.

Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως δεν είναι ευχαριστημένος στη Ρεάλ και οι μαρδιλένικες εφημερίδες ("AS" και "Marca") προσπάθησαν να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση, δεδομένου ότι ο Ρονάλντο δε θέλησε να πει τίποτα παραπάνω.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο 27χρονος είχε το Σάββατο συνάντηση με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Χοσέ Άνχελ, τους οποίους ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο Ρονάλντο τους εκμυστηρεύτηκε πως δεν αισθάνεται άνετα πλέον στο "Μπερναμπέου", αλλά δε θέλησε να πει τον ακριβή λόγο.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε ρήξη με συμπαίκτες του. Ο Μαρτσέλο μέχρι πρότινος ήταν ο καλύτερός του φίλος, αλλά οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί πλέον. Κάποιοι ισχυρίζονται πως γι' αυτό ευθύνεται μία δήλωση του Βραζιλιάνου, ο οποίος είπε προ ημερών πως ο Ίκερ Κασίγιας πρέπει να πάρει τη χρυσή μπάλα.


Ωστόσο, δύσκολα αυτό από μόνο του θα ενόχλησε τόσο τον Ρονάλντο. Εκτός του Μαρτσέλο ο Ρονάλντο είχε πολύ κοντά του και τον Φάμπιο Κοεντράο, η σχέση του με τον οποίο φέρεται επίσης να έχει κλονιστεί.

Τέλος, η "Marca" αναφέρει πως μετά τις δηλώσεις του Ρονάλντο οι άνθρωποι της Ρεάλ επικοινώνησαν με τον ατζέντη του, Ζορζ Μέντες, ο οποίος τους υπογράμμισε πως ο πελάτης του δεν ήταν σε σύγχυση και πως εννοούσε όλα όσα είπε.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ