2012-09-04 03:28:47
Φωτογραφία για ΤΕΤ - Α - ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεκινήσει τα τετ-α-τετ με τους παίκτες, τόσο για να τους γνωρίσει καλύτερα επί προσωπικού, όσο και για να μιλήσει μαζί τους για την ομάδα της νέας σεζόν.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο Καρπενήσι, με τους παίκτες να δουλεύουν κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εξαντλητικές προπονήσεις και πολύ τρέξιμο έχει το πρόγραμμα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών.

Παράλληλα, όμως, ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει ξεκινήσει και τα τετ-α-τετ με τους παίκτες των ερυθρολεύκων, τόσο για να τους γνωρίσει καλύτερα επί προσωπικού, όσο και για να μιλήσει μαζί τους για την ομάδα της νέας σεζόν.

Είναι αναγκαίες αυτές οι συζητήσεις και συμβαίνουν στις περισσότερες ομάδες. Και με τον τρόπο αυτόν οι παίκτες των Πειραιωτών, μέσα από την κουβέντα, θα γνωρίσουν καλύτερα τον προπονητή τους. Θα καταλάβουν την φιλοσοφία του, αλλά και το τι θέλει από εκείνους ο Έλληνας τεχνικός.

Ήδη έχουν ξεκινήσει αυτές οι προσωπικές συναντήσεις και θα συνεχιστούν. Το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό και στόχος είναι διατηρηθεί αυτή η υπέροχη ατμόσφαιρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ