2012-09-07 22:33:19
Φωτογραφία για Περιόδευσε ανενόχλητος στα Πομακοχώρια ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων!!!
Για την παρουσία πυρήνων Γκρίζων Λύκων σε διάφορες περιοχές της ελληνικής Θράκης έχουμε επανειλημμένα γράψει στο παρελθόν. Τα δημοσιεύματά μας ( zagalisa.gr), για τα χωριά Οργάνη και Δρανιά (φ. 38 και 40), είχαν κάνει αίσθηση. Είχαμε μάλιστα αποκαλύψει ότι έναν νεαρό που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με το σήμα των Γκρίζων Λύκων, τον είχε προσλάβει στην πρώην κοινότητα Οργάνης, ο «κολλητός» του Ευρ. Στυλιανίδη, κοινοτάρχης με τη ΝΔ, γιατρός στο νοσοκομείο Κομοτηνής, Μεχμέτ Εμίνογλου. Φυσικά, καμία αντίδραση δεν υπήρξε και μάλιστα ο Μ. Εμίνογλου επιβραβεύθηκε, αφού ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον πρώτο γύρο των πρόσφατων εκλογών.

Είχαμε επίσης αναφέρει και την ύπαρξη απεικόνισης της αποσχιστικής σημαίας της «Δυτικής Θράκης» (φ.37), που είχαν ζωγραφίσει «άγνωστοι» στο χωριό Αρίσβη του ν. Ροδόπης, ενώ είχαν προηγηθεί την ίδια εποχή συνθήματα μίσους γραμμένα στη χριστιανική συνοικία εναντίων των χριστιανών κατοίκων, καθώς και εμπρησμοί σπιτιών χριστιανών συμπολιτών μας στο χωριό Άρατος. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει και φήμες (καθώς τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) για την ανακάλυψη κρυπτών με πολεμικό οπλισμό στους νομούς Ροδόπης και Έβρου. Η ύπαρξη Γκρίζων Λύκων είναι μια πραγματικότητα για όσους ασχολούνται με τα μειονοτικά θέματα.


Νεαροί, διδάχθηκαν από φανατικούς πράκτορες της Άγκυρας το μίσος για την Ελλάδα και τις πεποιθήσεις των Γκρίζων Λύκων και έχουν οργανωθεί σε μικρούς πυρήνες σε χωριά της ελληνικής Θράκης.

                    Δείτε την συνέχεια εδώ

eglimatikotita.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ