2012-09-09 12:01:57
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Τον 18χρονο Λουκ ΜακΚάλοχ που ήταν αρχηγός στην ομάδα Νέων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνέλαβε η αστυνομία να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο νεαρός ποδοσφαιριστής... πιάστηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας να κάνει σεξ με μία νεαρή κοπέλα στις 5 τα ξημερώματα. Ο Βόρειοϊρλανδός αμυντικός είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τους Άγγλους, σε λίγα χρόνια θα αποτελούσε το βασικό στόπερ του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ο Λουκ ΜακΚάλοχ ήταν ημίγυμνος μπροστά από μια πόρτα όταν η αστυνομία τον προειδοποίησε να φύγει μαζί με την κοπέλα. Το ζευγάρι αρχικά υπάκουσε αλλά λίγα μέτρα πιο μακριά ξεκίνησαν ξανά να ερωτοτροπούν με αποτέλεσμα η αστυνομία να τους συλλάβει Aναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ επιβεβαιώνει ότι ένας 18χρονος άνδρας και μία 19χρονη κοπέλα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο κέντρο του Λίβερπουλ για διατάραξη της δημόσιας τάξης. Και οι δύο κρατήθηκαν και μίλησαν με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους έκαναν επίσημη επίπληξη για διατάραξη της δημόσιας τάξης».

Ένας από τους αστυνομικούς έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες: «Οι δυo τους κατεγράφησαν από κάμερα ασφαλείας ημίγυμνοι, αλλά χρειάστηκε να στείλουμε περίπολο μόνο όταν βρέθηκαν μπροστά σε μία πόρτα.

Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον και δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν. Οι αστυνομικοί τους είπαν να φύγουν και συμφώνησαν, αλλά δεν πήγαν πολύ μακριά πριν ξεκινήσουν ξανά.

Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τους συλλάβουμε γιατί ο καθένας μπορούσε να δει τί έκαναν. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν πήγαν σε κάποιο ιδιωτικό χώρο».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βορειοϊρλανδός πρώην αρχηγός της Εθνικής U-17 της χώρας του συλλαμβάνεται να κάνει σεξ δημοσίως, καθώς έχουν προηγηθεί άλλα δύο περιστατικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ