2012-09-17 20:10:19
Φωτογραφία για Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η συνέντευξη Τύπου της Σάλκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", έγινε παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού να εύχεται να περάσουν Σάλκε και Ολυμπιακός.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την χαρά του που γυρίζει στο Καραϊσκάκη, αλλά συγχρόνως ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να είχε αποφύγει τον Ολυμπιακό.

Ο Κυριάκος είπε για:

Την επιστροφή του στην Ελλάδα: Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω εδώ και παίζω με την ομάδα που με ανέδειξε. Τα συναισθήματά μου είναι θετικά. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια.

Τις εκτιμήσεις του για τον όμιλο: Δεν θέλω να πω ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα. Ο όμιλος έχει ισορροπία. Όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για πρόκριση. Γιατί να μην περάσουν ο Ολυμπιακός και η Σάλκε; Μακάρι να γίνει αυτό.

Το εάν ήθελε Ολυμπιακό για αντίπαλο: Δεν θα ήθελα να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό εάν γινόταν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως.


Την εικόνα της Σάλκε στην Γερμανία: Δεν δεχθήκαμε γκολ στο προηγούμενό μας παιχνίδι. Σε κάποια ματς δέχεσαι γκολ. Σε άλλα όχι. Έχουμε επτά πόντους στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτοι. Τι άλλο να πω πάνω σε αυτό;

Τις σχέσεις του με Έλληνες διεθνείς και πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και το εάν μιλάει μαζί τους: Ναι, μιλάμε. Γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αγωνίζομαι και στην Εθνική μαζί τους. Παίζαμε μαζί. Μιλάμε διαρκώς.

Το Καραϊσκάκη, την ατμόσφαιρα και τον κόσμο του Ολυμπιακού: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο δυνατούς στην Ευρώπη. Υποστηρίζουν την ομάδα τους. Είναι δίπλα τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα εκείνοι θα είναι στο πλευρό της ομάδας τους.

Την επιλογή του να μην φύγει από την Σάλκε: Εδώ είμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα προσωπικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ