2012-09-17 23:24:59
Φωτογραφία για ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!
Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί σύντομα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στην Αργεντινή, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr".

Το δώρο ζωής στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που πριν από δυο χρόνια υποχρεώθηκε να αποσυρθεί λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, θα δώσει ο ίδιος ο πατέρας του. Οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν πως υπάρχει συμβατότητα για να γίνει η μεταμόσχευση από τον Ρουμπέν Οράσιο Γκαλέτι στον γιο του.

Μάλιστα, ο 32χρονος Γκαλέτι δεν αποκλείει την επιστροφή του στα γήπεδα εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τη μεταμόσχευση και αναρρώσει. Η επέμβαση θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου σε ειδική κλινική στο Μπουένος Άιρες.

«Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά, σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι. Οι γιατροί μού είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Γκαλέτι.

«Όταν είχε διαγνωστεί το πρόβλημα υγείας μού είχαν πει ότι δεν θα μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ