2012-09-19 22:09:26
Φωτογραφία για Ο Λεονάρντο που έγινε... Άη Γιάννης Λαμπαδιάρης!
Καταλάβετε πόσους παίκτες κατάφερε να "κάψει", τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα, με τις επιλογές του ο Ζαρντίμ χθες το βράδυ; Για ελάτε να τους μετρήσουμε...

Αρχικά είναι ο Κάρολ. Με την απόφαση να τον αφήσει στον πάγκο, μετά από την εμφάνιση στα Γιάννενα και το γκολ που δέχτηκε, ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον 35χρονο άσο πως ήρθε η ώρα να καθίσει στην άκρη του πάγκου. Τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Το ζήτημα, όμως, είναι πως με την εμφάνιση που έκανε ο Μέγιερι, ουσιαστικά κι ο Ούγγρος δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία για να πάρει τα γάντια του βασικού μέσα στο επόμενο διάστημα.

Για την εμφάνιση του Μέγιερι, βέβαια, δεν έχει ευθύνη ο Ζαρντίμ. Στο χέρι του Μαγυάρου ήταν να κάνει ένα σούπερ παιχνίδι και να βάλει τα γυαλιά σε όλους. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πια τερματοφύλακα για την 11άδα του.

Πάμε και λίγο πιο μπροστά; Αφήνοντας εκτός 11άδα τον Σιόβα, έστειλε το ίδιο μήνυμα με αυτό του Κάρολ: "Κάθισε λίγο στον πάγκο, γιατί μετά το λάθος στα Γιάννενα δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ αυτό το διάστημα". Τι κατάφερε; Να δώσει φανέλα βασικού στον Μανωλά, που έχει ευθύνη στο γκολ του Χούντελααρ και έκανε πέναλτι που θα μπορούσε να είχε αυξήσει τη διαφορά στο σκορ.


Ψυχολογία μηδέν, δηλαδή, τόσο για τον Σιόβα, που δεν του έδειξε εμπιστοσύνη, όσο και για τον Μανωλά που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Σύνολο τέσσερις παίκτες με κακή ψυχολογία, από τους οποίους οι δύο είναι επιβεβλημένο να βρεθούν στην 11άδα, στο επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αυτό εναντίον του Πανθρακικού, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι δύο που θα παίξουν, σε τέρμα και άμυνα, θα έχουνε μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Οι άλλοι δύο που θα μείνουν στον πάγκο, θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να αντεπεξέλθουν στο υψηλότατο επίπεδο του Ολυμπιακού, με επιτυχία.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ