2012-09-19 22:16:29
Φωτογραφία για ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε μία ακόμα ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμα την ταυτότητά του στο γήπεδο.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σάλκε. Ειδικότερα τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα λίγο καλύτερο τον Ολυμπιακό. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Ακόμη η ομάδα ψάχνει ταυτότητα. Είναι εύκολο να ρίχνουμε τις ευθύνες μετά το παιχνίδι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να έχει δημιουργία, είναι και το θέμα των δύο κεντρικών αμυντικών που είναι καινούριοι.

Όταν μία ομάδα έχει νέους κεντρικούς αμυντικούς δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί παίκτες. Σίγουρα περίμενα περισσότερα στο κέντρο, περισσότερη δημιουργία, γιατί έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός».

Για τα περιθώρια βελτίωσης του Ολυμπιακού επισήμανε: «Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν. Κατά την γνώμη μου σίγουρα δεν μπορούμε να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες στον τωρινό προπονητή τον Ζαρντίμ. Αν γυρίσουμε λίγο πίσω, έχει ευθύνες ο Βαλβέρδε, από την άποψη ότι φεύγοντας δεν είδα να άφησε έργο, με κάποιους παίκτες. Μετά από δύο χρόνια δεν άφησε κάποια προίκα με παίκτες.


Ήταν καθαρά για το αποτέλεσμα, είχε παίκτες δανεικούς, που έφυγαν. Έφυγαν και δύο σημαντικές μονάδες, οι Μέλμπεργκ, Μιραλάς, σίγουρα και ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου επηρεάζει, με αποτέλεσμα η ομάδα να ψάχνει ταυτότητα έχοντας αρκετά νέα παιδιά. Έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και να βοηθήσουν, αλλά θέλουν χρόνο και υπομονή. Δεν είναι καταστροφή μία ήττα, εκείνο που πρέπει να μας ανησυχεί είναι να δείξει η ομάδα μία ταυτότητα».

Για την τύχη του Ολυμπιακού στον όμιλο είπε: «Η ομάδα πρέπει να βρει τη δύναμη για να συγκεντρωθεί, γιατί έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της. Ο όμιλος σε ξεγελάει. Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλα ονόματα, όπως οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ, αλλά είναι πολύ δύσκολος όμιλος.

Όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και τη δεύτερη θέση. Μην τα βλέπουμε όλα μαύρα. Υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια. Υπάρχει ελπίδα. Δεν πρέπει να λέμε ότι χάθηκαν όλα».

Για την θέση του και την χρησιμοποίηση του Μασάντο ανέφερε: «Ξέρω τον συγκεκριμένο παίκτη. Ένας από τους λόγους που έφυγε από τη Γαλλία είναι ότι έπαιζε σ’ αυτή τη θέση, στα άκρα. Είναι πολύ καλός παίκτης στο κέντρο, δημιουργικός, αλλάζει ταχύτητα μέσα στο παιχνίδι, έχει δυνατά πόδια και χθες έναν τέτοιο παίκτη τον χάσαμε στα πλάγια χωρίς λόγο.

Ίσως καλύτερη λύση ήταν να παίξει Φουστέρ πιο πλάγια. Είναι φιλότιμος τον ξέρουμε αλλά το δημιουργικό κομμάτι δεν είναι το πιο δυνατό του σημείο. Χθες έγινε αλλαγή ο Αμπντούν ένας παίκτης που μπορεί να πλαγιοκοπήσει».

Για το αν πρέπει να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες αριστερά στον Φετφατζίδη υποστήριξε: «Μπορεί να παίξει. Την πλήρη εικόνα των παικτών την έχει ο προπονητής που τους έχει καθημερινά στις προπονήσεις. Δεν υπάρχει προπονητής που να θέλει το κακό του. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά, περισσότερο δεξιά, γιατί η γραμμή θέλει ταχύτητα, δεξιά μπορεί να συγκλίνει προς τα μέσα παίζοντας με ανάποδο πόδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ