2012-09-22 21:04:48
Φωτογραφία για Πατέρας και γιος διακινούσαν χασίς
Ένας 43χρονος πατέρας και ο 17χρονος γιος του, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο κατηγορούμενοι για διακίνηση ποσοτήτων χασίς. Η σύλληψη έγινε έξω από το σπίτι τους, το οποίο παρακολουθούσαν αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών. Όταν είδαν δύο Έλληνες 21 και 22 ετών να προμηθεύονται ποσότητες χασίς, στην κυριολεξία στην πόρτα του σπιτιού, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τους «πελάτες», αλλά και τους Αλβανούς διακινητές.

Μέσα στο σπίτι, στην διάρκεια έρευνας, βρέθηκαν 186 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που ήταν κρυμμένη μέσα σε δοχεία φαγητού. Επίσης βρέθηκαν ίχνη κάνναβης και σε άλλα δοχεία τα οποία, όπως φαίνεται, είχαν αδειάσει, ενώ κατασχέθηκε και ποσότητα 3,2 γραμμαρίων που είχαν μόλις αγοράσει οι δύο νεαροί Έλληνες.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και μια ζυγαριά ακριβείας, 410 ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr ο 43χρονος δηλώνει άγνοια και κατηγορεί τον 17χρονο γιο του, ο οποίος, με τη σειρά του, κατηγορεί τον πατέρα του!

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη Αλβανού, συνεργού των συλληφθέντων.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ