2012-09-25 08:31:53
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κλειστές οι εφορίες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

Τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί-μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Κατά τη διάρκεια της απεργίας το κοινό θα εξυπηρετείται κανονικά, από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Οι φαρμακοποιοί μαζί με τους εργαζόμενους άλλων κλάδων συμμετέχουν στην απεργία της Τετάρτης, αντιδρώντας στα κυβερνητικά μέτρα και ειδικότερα σε εκείνα που επηρεάζουν τη φαρμακευτική  περίθαλψη και απειλούν με κλείσιμο τα μικρομεσαία φαρμακεία της χώρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι φαρμακοποιοί της Αθήνας συνεχίζουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012 την  άρση της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ, καλώντας το υπουργείο Υγείας να δεσμευθεί για την άμεση αποπληρωμή των χρεών του οργανισμού προς τα μέλη του συλλόγου τους.

Τις κινητοποιήσεις τους κατά του πακέτου των περικοπών ύψους 11,9 δισ. ευρώ κλιμακώνουν και οι εφοριακοί. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν λάβει, οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη -στο πλαίσιο της γενικής απεργίας-, καθώς επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπομονή τέλος από οπαδούς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπομονή τέλος από οπαδούς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ