2012-09-25 08:44:04
Φωτογραφία για Ατελιέ ραπτικής στα υπόγεια του νοσοκομείου Βόλου;
Δριμύτερος, με νέες καταγγελίες, κατά εργαζομένων, επανήλθε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Αριστείδης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος κατήγγειλε... ότι υπάλληλοι είχαν μετατρέψει το υπόγειο του Νοσοκομείου σε «ατελιέ ραπτικής».

Ο διοικητής του Νοσοκομείου ανέφερε ότι πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις για άλλες παρανομίες το επόμενο διάστημα.

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του ο κ. Ζαχαρόπουλος αναφέρθηκε στις παθογένειες του συστήματος, δηλώνοντας ότι «στο Νοσοκομείο Βόλου, οι παραγωγοί ελλειμμάτων έγιναν νοσταλγοί ελλειμμάτων και κάποιοι επιδίδονται σε επαγγελματίες συκοφάντες».

Σύμφωνα με τον διοικητή, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, το 2010 διαπίστωσε ότι στο υπόγειο του Νοσοκομείου, εργαζόμενοι είχαν δημιουργήσει ιδιωτικό ατελιέ και δήλωσε ότι «υπήρχαν άνθρωποι, που εξυπηρετούν ιδιώτες ράβοντας ρούχα».

Μάλιστα, παραλλήλισε τη «δραστηριότητα» αυτή, με την «απώλεια» 945 σεντονιών, από τα 2340 που είχε αγοράσει καινούργια η προηγούμενη Διοίκηση, ενώ τόνισε ότι οι δικαιολογίες που ακούστηκαν για τα σεντόνια ήταν ότι μούχλιασαν ή παρουσίασαν φθορές.


Ο διοικητής, κάλεσε διοικητικά στελέχη από τα οποία ζήτησε να ερευνήσουν την υπόθεση και αποδείχθηκε, όπως δήλωσε «τα σεντόνια έλειπαν και στη θέση τους βρίσκονταν υφάσματα. Το παρασκήνιο είναι ενοχλητικό. Κάποιοι που γύριζαν στα κανάλια επέμεναν να πάρουν το υλικό για να πουλήσουν προστασία», ήταν η δήλωσή του.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος, τέλος, τόνισε ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια του αναφορικά με το θέμα του «ατελιέ» στο Νοσοκομείο τα 'χει αποστείλει αρμοδίως για ανάληψη οποιασδήποτε ποινικής, διοικητικής κι αστικής ευθύνης.

http://dailynews24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ