2012-09-30 01:04:39
Φωτογραφία για Να απολογηθεί στο κελί της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη
Να απολογηθεί στο κελί της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου να αποφύγει την έκθεση στη δημοσιότητα.

Με αίτημα της προς τον ανακριτή της υπόθεσης, Γαβριήλ Μαλλή, η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη εξέφρασε την επιθυμία να μην μεταχθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί συμπληρωματικά αλλά να την επισκεφτεί ο ίδιος ο ανακριτής στις φυλακές Κορυδαλλού. Αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από τον κ. Μαλλή, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μεταβεί στις φυλακές.

Αύριο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συμπληρωματική απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου ενώ η λογίστρια του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου απολογούμενη σήμερα ενώπιoν του ανακριτή υποστήριξε ότι ανέλαβε τα φορολογικά των offshore όταν σε αυτές είχαν ήδη περιέλθει τα ακίνητα του πρώην υπουργού.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε διάλογο που είχε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο όταν το ΣΔΟΕ έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο γραφείο της «Το 2010 σε αιφνιδιαστική επίσκεψη του ΣΔΟΕ στο γραφείο μου κατασχέθηκαν όλα τα έγγραφα της Nobilis
. Η ενέργεια αυτή με πανικόβαλε, επικοινώνησα αμέσως με τον υπουργό, τον εξάδελφο του, Νίκο Ζήγρα και την δικηγόρο, Μαρία Τσεκούρα. Ο Ζήγρας εξαρχής με παροιμιώδη ψυχραιμία μου είπε να μην ανησυχώ ενώ ο υπουργός με καθυσήχασε λέγοντας μου «δεν έχεις λόγο να φοβάσαι εσύ. Νόμιμες λογιστικές υπηρεσίες παρείχες. Δεν θα γίνει τίποτα. Ξέρω ποιοί είναι από πίσω και πιέζουν».

Σε γραμμή άρνησης κινήθηκε και ο επιχειρηματίας Αστέριος Οικονομίδης, ο οποίος αγόρασε από την offhore BlueBell, το ακίνητο επί της οδού Δεινοκράτους στο Κολωνάκι πριν περάσει στα χέρια της Αρετής Τσοχατζόπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οικονομίδης υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν ήταν έμπιστος του κ. Τσοχατζόπουλου, ούτε πολιτικός του φίλος και ότι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του κανένα στοιχείο ότι πίσω από τις επίμαχες αγωραπωλησίες «υπήρχε ίχνος ξεπλύματος μαύρου χρήματος»
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ