2012-10-02 15:49:54
Φωτογραφία για Άση Μπήλιου | Η αστρολόγος αποκαλύπτει: Κόντεψα τα 150 κιλά. Πως έχασα 35 κιλά
Η αγαπημένη αστρολόγος, Άση Μπήλιου εμφανίστηκε στην χθεσινή πρεμιέρα της Ελένης, εμφανώς αδυνατισμένη και μιλώντας μαζί της καταλάβαμε ότι είναι και πολύ αποφασισμένη.

"Αυτή είναι η προσπάθεια με τον αριθμό, 3 εκατομμύρια 560 χιλιάδες, για να χάσω τα κιλά, που ευτυχώς είχε αποτέλεσμα, έχασα 35 και ελπίζω να χάσω άλλα 35".

Κάπως έτσι ξεκίνησε η συνέντευξη που παραχώρησε στο FTHIS.GR η γνωστή αστρολόγος και ήταν πολύ χαρούμενη για την απώλεια τους.

"Τα πολλά κιλά τα πήρα όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση, δεν είχα πάντα πρόβλημα με το βάρος. Το 2001 στο Mega, όταν ήμουν με τον Φώτη και την Μαρία, μου παρουσιάστηκε άσθμα και για ένα χρόνο έπαιρνα κορτιζόνη. Εκεί ξέφυγα κόντεψα τα 150 κιλά. Όσο ήμουν πιο μικρή προσπαθούσα να χάσω κιλά αλλά λόγω των πολλών ορμονολογικών προβλημάτων μου, η απώλεια των κιλών γινόταν με ρυθμούς χελώνας. Μπορεί να έχανα 1 με 1,5 κιλό το μήνα και δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω. Έτσι τα παρατούσα»


«Έχασα 35 κιλά»

«Από το 2002 και μετά άρχισα σταδιακά να χάνω κιλά και έχω χάσει αυτά τα 10 χρόνια, 35 κιλά, αλλά σε έναν άνθρωπο σαν εμένα τα λίγα κιλά δεν φαίνονται. Σ΄αυτά τα χρόνια έκανα παραστρατήματα και ξανακυλούσα και άντε πάλι από την αρχή. Τα τελευταία δύο χρόνια άρχισα να κάνω pilates, που ήταν ναι μεν μια μορφή άσκησης αλλά όχι τόσο δυναμική ώστε να με βοηθήσει. Από τον Φεβρουάριο άρχισα και κολυμβητήριο και τον Ιούλιο πέρασα πάλι ένα πρόβλημα υγείας που με έστειλε στο νοσοκομείο. Μια φλεγμονή δημιούργησε τρύπα στο λεπτό έντερο και έπρεπε να σταματήσω τα χάπια για τον διαβήτη. Έτσι χωρίς φαρμακευτική αγωγή έπρεπε μόνο με την διατροφή, να ρυθμίζω το ζάχαρό μου με αποτέλεσμα να τρώω σαν σπουργίτι! (Γελάει)»

Το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής της

«Από τον Φεβρουάριο με pilates, κολυμβητήριο και το πρόβλημα υγείας του Ιουλίου, έχασα 15 κιλά και ίσως γι αυτό να το προσέξατε τώρα που γυρίσαμε από τις διακοπές, αν και εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν φαίνεται και τόσο μεγάλη αλλαγή, γιατί είναι πολλά τα κιλά που πρέπει να χάσω. Καθημερινά κάνω 5 γεύματα γιατί έτσι πρέπει για το ζάχαρο, ανά 3 ώρες. Το πρωί ένα φρούτο, μετά κάποιο σνακ, το μεσημέρι ψητό με σαλάτα, το απόγευμα ένα σνάκ και το βράδυ πάλι ψητό. Λόγω των παθήσεων μου είναι περιορισμένα ακόμη και αυτά που μπορώ να φάω σε δίαιτα. Όχι γαλακτοκομικά για το ζάχαρο, όχι πράσινα λαχανικά για το έντερο… (Γελάει) Άσε σου λέω είναι πολλά!»

Πόσα κιλά είναι σήμερα;

Όσο αποκαλυπτική ήταν καθ΄όλη την διάρκεια της συνέντευξης τόσο "Σφίγγα" αποδείχτηκε σε αυτή την ερώτηση η Άση, αλλά μόνο κάποιος που έχει παλέψει πολύ με τα κιλά μπορεί να την νιώσει… Mε πολλή καλή διάθεση όμως και γελώντας έδωσε την απάντηση… «Σιγά μην σου πω! Θα σου πω όταν χάσω άλλα 35. Αυτός είναι ο στόχος μου»!

Η Άση Μπήλιου, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 14:15, επιστρέφει με το  «Star System» στον ALPHA  και με θέμα τον Κρόνο που μπαίνει στο Σκορπιό. Πως θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και τα προσωπικά των ζωδίων η είσοδός του; Αρκεί να θυμήσουμε ότι η τελευταία φορά, που έγινε αντίστοιχη είσοδος αυτών των πλανητών, ήταν στα τέλη του 1982 διήρκησε μέχρι το 1985 και τότε ήταν που ταυτοποιήθηκε το AIDS και η σεξουαλική ζωή των ανθρώπων πέρασε σε άλλη φάση.

tuned.gr

----

To καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε..τα κιλά όμως έμειναν..

Χάσε 5 κιλά εύκολα και χωρίς να πεινάσεις με την ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ

Κατέβασέ την στον υπολογιστή σου από εδώ
  
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ