2012-10-07 00:15:05
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ!
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Πορτογαλίας "cmjornal.xl.pt" παραχώρησε ο Πάουλο  Μασάντο και ανάμεσα στα άλλα, δήλωσε για : 

Τους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό: Όλα πηγαίνουν πολύ καλά και όπως τα περίμενα. Ήρθα στην πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ο σκοπός είναι να παίζω κάτι που κατάφερα. Έχουμε πέντε νίκες στο πρωτάθλημα και έχω αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις στο κέντρο.

Το να βγούμε πρωταθλητές στην Ελλάδα είναι ο μεγάλος στόχος. Είναι ο υπέρτατος στόχος διότι εάν μπορέσουμε να το πετύχουμε θα προσθέσουμε τον 40ό τίτλο στην ομάδα. Ήδη έχουμε διαφορά άνω των 11 βαθμών με τον Παναθηναϊκό.

Τους λόγους που προτίμησε την Ελλάδα ενώ υπήρξε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα: Η μετακίνησή μου στην Μπενφίκα δεν υλοποιήθηκε επειδή η Τουλούζ ζητούσε πολλά λεφτά. Δεν σας κρύβω ότι θα μου άρεσε να πάνω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Μπενφίκα. Μετά όμως ήρθε ο Ολυμπιακός.


Η Τουλούζ κατάλαβε πως δεν ήθελε άλλο να συνεχίσει μαζί μου και δέχθηκε να μιλήσει με την ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ήταν πάντα το όνειρό μου να μετάσχω σε έναν τέτοιο θεσμό και είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει.

Το Τσάμπιονς Λιγκ και τις δύο ήττες του Ολυμπιακού: Είναι αλήθεια πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά για εμάς. Χάσαμε άδικα με 2-1 το παιχνίδι με την Σάλκε στην Αθήνα και με την Άρσεναλ κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ήρθε το 3-1. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ ακόμα αλλά δεν το πετύχαμε. Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο ίσως να είχαμε άλλη εξέλιξη.

Την πιθανότητα επιστροφής του στην Πορτογαλία: Ναι θα το ήθελα. Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να κάνω ένα μεγάλο come back όμως έχω ακόμα χρόνο. Στην παρούσα χρονική στιγμή φτάνω κοντά σε ένα επίπεδο ποδοσφαιρικής ωριμότητας με τα ταλέντα και τις δεξιότητές μου να βελτιώνονται αισθητά. Τώρα είναι η καλύτερή μου εποχή.

Τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: Με πιστεύει πάρα πολύ. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι ένας τεχνικός που μιλάει ανοιχτά με τους παίκτες. Επιβεβαίωσα σε μεγάλο βαθμό τα πολύ καλά λόγια που έλεγαν για εκείνον στην Μπράγκα. Τα πηγαίνει καλά και στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ καλός τεχνικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ