2012-10-07 22:55:56
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΟ 6/6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ... 1-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα-δύσκολα και έδειξε και πάλι τον... κακό του ευατό για να επικρατήσει δύσκολα τελικά του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 1-0, με γκολ του Χοσέ Χολέμπας στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και έκανε τον κόσμο του να δυσανασχετίσει σε αρκετές περιπτώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με το άπιαστο σουτ του Χολέμπας στο 43’, αλλά επαναπαύτηκαν στο 1-0 και στο τέλος μάλιστα κινδύνεψαν από τους Αρκάδες, που είχαν δοκάρι με τον Καλαντζή στο 82’.

Ακόμη κι έτσι πάντως η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έφτασε στις 6 συνεχόμενες νίκες και διατηρήθηκε στην κορυφή.

Το κακό είναι ότι "μετράει" και απώλειες, αφού όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τραυματίες αποχώρησαν οι Ιμπαγάσα και Χολέμπας.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα «Γ. Καραϊσκάκης» και είχαν δυο κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των Αρκάδων στο 20λεπτο.


Σίγουρα όμως δεν είχαν την ίδια «σπιρτάδα» σε σχέση με άλλα ματς, ενώ ο ρυθμός δεν ήταν τέτοιος που να δίνει ελπίδεες για κάτι καλύτερο. Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκε καλά στημένος και έμοιαζε να αρκείται στο γεγονός ότι δεν απειλούταν ιδιαίτερα, ενώ φαινόταν ότι δεν ήθελε να ρισκάρει από νωρίς επιθετικά.

Την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έμοιαζαν να μην έχουν λύσεις, μια έμπνευση του Ιμπαγάσα και μια τρομερή εκτέλεση του Χολέμπας έδωσε το προβάδισμα στον Θρύλο.

Στην επανάληψη όμως η κατάσταση όπως και το θέαμα χειροτέρευε συνέχεια… Το χειρότερο είναι ότι οι δύο παίκτες που συνεργάστηκαν στο μοναδικό, όπως αποδείχτηκε τελικά, γκολ του παιχνιδιού αποχώρησαν τραυματίες.

Οι φάσεις που περίμενε να δει ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν και παράλληλα το ρευστό προβάδισμα προμήνυε ένα φινάλε γεμάτο άγχος, κάτι που δυσανασχέτησε τους οπαδούς των ερυθρόλευκοων που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Ναού".

Όταν πια πέρασε ο Μήτρογλου στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγών ήταν αργά, ενώ οι Αρκάδες έμοιαζαν να μην έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα, που ήταν η κεφαλιά του Καλαντζή, με το δοκάρι να αποδεικνύεται σύμμαχος του Κάρολ. Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το 6/6 αλλά δεν ικανοποίησε...

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέμπας (51’ λ.τρ. Τοροσίδης), Κοντρέρας, Μανωλάς, Μοδέστο, Σιόβας, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (51’ λ.τρ. Φουστέρ), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ (83’ Μήτρογλου).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Τάτος, Γκρέκο, Πάντελιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο (73’ Φραγκουλάκης), Άλβαρες (63’ Καρντάσιο), Ντε Μπλάσις (54’ Καλαντζής), Ράγιος, Ναβάρο, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Καστέλς, Γιαλούσης, Κωστούλας. 

Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μία δύσκολη νίκη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μία δύσκολη νίκη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ