2012-10-11 00:17:54
Φωτογραφία για Κατέθεσαν στον ανακριτή δύο ακόμη κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου
Ακόμη δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση ξεπλύματος μαύρου πολιτικού χρήματος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, απολογήθηκαν την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Συγκεκριμένα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν την Τετάρτη η δικηγόρος Ταλίτα – Μαρία Τσεκούρα που αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Η κ. Τσεκούρα εμφανίζεται ως νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας NOBILIS από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο στην Ακρόπολη. Κατά τις δικαστικές αρχές πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Απολογία για την εμπλοκή του στην υπόθεση έδωσε σήμερα και ο Φώτης Αρβανίτης, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε εμπλακεί σε αγοραπωλησίες επίμαχων ακινήτων που κατέληξαν στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 40.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πάντως η διαδικασία της ανάκρισης για την υπόθεση διακίνησης «μαύρου πολιτικού χρήματος» με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα.

Τις επόμενες ημέρες ο ανακριτής αναμένεται να εξετάσει μάρτυρες, που έχουν προταθεί από τους κατηγορουμένους και αφού κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει ο Νίκος Ζήγρας, θα περατωθεί η ανάκριση, αναφέρει το iefimerida.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ