2012-10-13 09:44:05
Φωτογραφία για Μάνα και κόρη εθισμένες στην κοκαΐνη!
H μητέρα της Lindsay είναι σε χειρότερη

κατάσταση από την κόρη..

Η  Lindsay Lohan και η μητέρας της, Dina μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και στο χαρακτήρα.

Η 26χρονη ηθοποιός, είναι γνωστή για την έφεσή της σε οτιδήποτε έχει να κάνει με καταχρήσεις, κλοπές και γενικώς παραβατική συμπεριφορά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση του να αντιμετωπίσει την ίδια τη μητέρα της η οποία βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την ίδια.

Σε σχετικά πρόσφατη, μάλιστα, τηλεοπτική της συνέντευξή, η Dina εμφανίστηκε στη γνωστή εκπομπή του Dr Phil σε όχι και τόσο νηφάλιο mood (δείτε το βίντεο εδώ). Λίγες μέρες πριν μάνα και κόρη βγήκαν μαζί σε club, πάρταραν μέχρι αηδίας, έκαναν της 'κόκες' τους και αφού κάηκαν για τα καλά ξεσπάθωσαν η μία κατά της άλλης. Η δε μάνα; Αφού σούφρωσε τα 40.000 δολάρια που της δάνεισε η Lindsay για να μην χάσει το σπίτι της, έβαλε τον οδηγό της λιμουζίνας να απαγάγει την Lindsay.


Πώς έγινε γνωστό το περιστατικό; Χάρη σε μία ηχογραφημένη κλήση της  LiLo στον πατέρα της που κάποτε δεν μιλούσαν μιας και την είχε αποκηρύξει, αλλά φαίνεται να τα έχουν ξαναβρει. Στην κλήση η ηθοποιός φωνάζοντας  του λέει  ότι η Dina έχει πάρει κοκαΐνη, της έχει σπάσει ένα βραχιόλι  και δεν την αφήνει να φύγει κλπ κλπ.

Το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι πως κανείς δεν είναι καλά σε αυτή την οικογένεια και παρά το ότι ο πατέρας δεν φαίνεται να έχει κάνει χρήση ουσιών σε αντίθεση με τις άλλες δύο, μάλλον δεν είναι και ο πιο συνετός γονιός Πηγή: queen.gr
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ