2012-10-14 08:23:02
Φωτογραφία για Corpus Christi: Όταν “γ***” τους συμμορίτες του Σημίτη, καίγεται το σύμπαν. Όταν γ** την πίστη και την πατρίδα είναι “τέχνη”.
Γράφει ο Misha

Η προσωπική μου θέση για το έργο Corpus Christi , ταυτίζεται με την γνώμη που εξέφρασε ο γέροντας Παΐσιος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ταινίες που παρουσιάζουν τον Ιησού Χριστό πότε ερωτευμένο με μια μαθήτρια Του, πότε ομοφυλόφιλο, πότε απατεώνα λαοπλάνο κ.ο.κ : «Και με τις βλάσφημες ταινίες πού παρουσιάζουν, θέλουν να γελοιοποιήσουν τον Χριστό. Το κάνουν, για να πουν «αυτός ήταν ο Χριστός, τώρα θα έρθει ό Μεσσίας», και να παρουσιάσουν μετά τον «Μεσσία» τους. Εκεί το πάνε.

…………….

Τέτοιες βλασφημίες δεν ακουστήκαν ποτέ! Για μας ή διαμαρτυρία για την βλάσφημη εκείνη

ταινία ήταν ομολογία πίστεως. Βέβαια με όλα αυτά τα βλάσφημα γίνεται και ένα καλό· χωρίζει ή ήρα από το σιτάρι, κοσκινίζεται ό κόσμος.»

Αυτό το κοσκίνισμα έγινε και με αφορμή την παρουσία επί σκηνής των αρρωστημένων φαντασιώσεων του συγγραφέα του θεατρικού δρώμενου Corpus Christi Ξεσκαρτάρισμα και αποκάλυψη υποκριτών, ένθεν κακείθεν….


Οι μεν ΡΗΜΑΔιασμένοι του μπαρμπα Κουρέλη, αποκαλύφθηκαν γιατί, ενώ τις προηγούμενες μέρεςαντέδρασαν με έντονα απαξιωτικό τρόπο στα συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα αριστερών διαδηλωτών εναντίον του αρχηγού τους , τώρα μεταπήδησαν, με την γνωστή τους καλλιτεχνική ευελιξία στην άλλη όχθη του ποταμού και διαδηλώνουν για το «δικαίωμα» στην δημόσια βλαστήμια, την προσβολή μνήμης νεκρού και την προσβολή θρησκεύματος….

Το «τα δικαιώματα μας τα έκανες κουρέλι, άντε και γ@μίσου σύντροφε Κουβέλη» θεωρήθηκε έγκλημα καθοσιώσεως από τους Ρεπουσοψαριανούς, ενώ το «γ… τον Χριστό σου» είναι οκ εν ονόματι της ελευθερίας του λόγου….

Μαζί τους και οι Τατσόπουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡCIA και οι “αντιεξουσιαστές”, οι οποίοι ενώ πριν λίγες μέρες οργάνωσαν και συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας των εν Αθήναις ισλαμιστών για την ταινία που προσέβαλε τον προφήτη του Ισλάμ, από προχθές κόπτονται για την ελευθερία της τέχνης.

Απέναντι τους, υποτίθεται, βρέθηκαν οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ποιοί ;;;

Αυτοί που φωτογραφίζονταν μπροστά στις αφίσες ενός βλάσφημου, αντιχριστιανικού και σατανιστικού συγκροτήματος το οποίο κατά μια διαβολική σύμπτωση, ονομάζεται όπως και το επίμαχο θεατρικό έργο …

Οι στίχοι του μιλούν από μόνοι τους :

(ζητώ συγγνώμη εκ προοιμίου για την προσβολή της αισθητικής των αναγνωστών )

All Hail Master Satan

Jesus cunt wide open

Pleased with his cross

Virgin Mary’s ass open

Fucked by Satan’s horn”

Εν κατακλείδι : Θεωρώ πως το περιεχόμενο της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης διαστρέφει, προσβάλλει και υβρίζει τα ιερά και τα όσια του τόπου μας και τα προσωπικά μου. Όσοι την υπερασπίζονται εν ονόματι δήθεν της ελευθερίας της τέχνης, εμπίπτουν στην κατηγορία που ανέφερε ο Χατζηδάκις: «Όταν πάψει να σε ενοχλεί η μορφή τού τέρατος , τότε αρχίζεις να του μοιάζεις».

Όμως , από την άλλη , καμμία οργάνωση με ιδεολογία όπως της ΧΑ, δεν έχει δικαίωμα να καπηλεύεται τη δική μου πίστη για να μαζέψει ψηφαλάκια και υποστηρικτές.

Το κολάζ με τον Μπίστη από το εκπληκτικό “Αμάν το Μάτι μου”.
olympia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ