2012-10-14 12:00:05
Φωτογραφία για Επτά καταστήματα Goody’s στη Θεσσαλονίκη τίθενται εκτός αλυσίδας γιατί.... μείωσαν τις τιμές
Στην αντεπίθεση περνούν τα επτά καταστήματα Goody’s της Θεσσαλονίκης που η εταιρεία ανακοίνωσε, μέσω ολοσέλιδων καταχωρήσεων στον Τύπο, ότι τίθενται εκτός του δικτύου της λόγω της «συστηματική τους άρνησης να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις»

Τα επτά εστιατόρια χαρακτηρίζουν εντελώς αυθαίρετη την ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν ανήκουν πλέον στην αλυσίδα, κάνοντας λόγο για παραπλανητική και ανήθικη προσπάθειά της Goody's, μέσω των ΜΜΕ, να συνδέσει τις δικαστικές εκκρεμότητες των δύο μερών με την «προστασία των καταναλωτών και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών» που παρέχουν τα πρώτα.

Μάλιστα, τα επτά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τον ίδιο franchisee, αφήνουν σαφώς να εννοηθεί ότι ο βασικός λόγος της αντιδικίας είναι το γεγονός ότι προχώρησαν σε μειώσεις τιμών, «σε αντίθεση με την πάγια τακτική της Goody’s να διατηρεί ακριβό τον τιμοκατάλογό τους».


Επιπλέον, κατηγορούν την εταιρεία ότι με την πολιτική της οδηγεί τα Goody’s στον μαρασμό και τους εργαζομένους στην ανεργία.

Επίσης, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ανήκουν στην αλυσίδα των Goody’s και πως έχουν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα σήματα και τους τίτλους της εταιρείας.

Τέλος, σύμφωνα με όσα αναφέρουν, η Goody’s έχει ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα την έξοδο των εν λόγω εστιατορίων από το δίκτυό της, τα οποία όμως δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα.

Τα επτά καταστήματα είναι:

-Goody's Αγ. Δημητρίου, στην οδό Αγίου Δημητρίου 168

-Goody's Διοικητηρίου, στην οδό Αγίου Δημητρίου 70

-Goody's Κολόμβου, στην οδό Εγνατία 24

-Goody's Λάουρα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 17-19

-Goody's Νεάπολης, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 106

-Goody's Σταυρούπολης, στην οδό Λαγκαδά 232

-Goody's Ωραιοκάστρου, στην οδό Θεσσαλονίκης 40
Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νέα BMW X1
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η νέα BMW X1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ