2012-10-14 19:41:09
Φωτογραφία για Την παραμονή του Massa επιβεβαιώνει ο Domenicali
Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Felipe Massa o οποίος στην Κορέα τερμάτισε 4ος.

Θα μπορούσε μάλιστα να ανέβει και στο βάθρο αν οι άνθρωποι της Ferrari δεν έβαζαν «φρένο» στις επιδιώξεις του, αφού για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να περάσει τον ομόσταβλό του, Fernando Alonso.

Από το Spa και έπειτα ο Massa έχει βελτιωθεί αισθητά και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της παραμονής του στη Ferrari για ακόμα μια σεζόν, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali μετά το τέλος του αγώνα της Κορέας.

«Ήταν πολύ καλός είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν», τόνισε ο Domenicali και πρόσθεσε: «Έκανε εξαιρετικό αγώνα και εξαιρετικές κατατακτήριες. Πρέπει να πω όμως ότι εδώ και κάποιους αγώνες έχει εξαιρετική απόδοση και αυτό αφήνει υποσχέσεις για το τέλος της σεζόν. Και για να προλάβω την επόμενη ερώτηση που είμαι βέβαιος πως κάποιος θα κάνει, πολύ σύντομα θα μάθετε ποια είναι η θέση μας στο θέμα του 2ου πιλότου».

Ερωτηθείς για το που οφείλεται αυτή η αγωνιστική «ανάσταση» του 31χρονου πιλότου, ο Domenicali είπε: «Σίγουρα έχει κατανοήσει καλύτερα το μονοθέσιο και έχει καταλάβει καλύτερα τα ελαστικά. Πιστεύουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ δυνατός πιλότος, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό, γιατί σε άλλη περίπτωση θα είχαμε ήδη πάρει διαφορετική απόφαση. Αισθάνομαι ότι τώρα ο Felipe αποδίδει στο επίπεδο που πρέπει».

By: Bασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ