2012-10-15 21:02:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης διαμαρτύρεται για την κατάργηση της λεωφορειογραμμής 303
Χρόνια τώρα ο μόνος τρόπος μεταφοράς των κατοίκων του Γέρακα με προορισμό το Νομισματοκοπείο και το αντίθετο ήταν το λεωφορείο 303, το οποιο δίχως κάποιο προφανή λόγω καταργήθηκε χωρίς να δώσει τη θέση του σε κάποια καινούρια γραμμή.

Η απάντηση του ΟΑΣΑ στην ερώτηση "πώς θα πραγματοποιείται η μετακίνηση" ήταν "θα γίνουν μερικές τροποποιήσεις στη γραμμή 302". Οι τροποποιήσεις που συνέβησαν όμως δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού πρέπει να χρησιμοποιούνται 2 λεωφορεία για τη μεταφορά προς Νομισματοκοπείο και πέρα από αυτό οι στάσεις δε συμπίπτουν αφού η μια από την άλλη απέχει περίπου 10 λεπτά.

Δε γνωρίζω τι είχαν στο μυαλό τους οι αρμόδιοι όμως είμαι απόλυτα σίγουρος πως ούτε οι ίδιοι ούτε και τα παιδιά τους χρησιμοποιούσαν τη γραμμή μιας και δε σκέπτηκαν, απο ό,τι φαίνεται, ούτε για μια στιγμή το τι θα πρέπει να κάνει ένας μαθητής, κάτοικος Γέρακα, για να πάει στο φροντηστήριό του εάν αυτό βρίσκεται στην Α. Παρασκευή ή στο σχολείο του εάν πηγαίνει σε κάποιο ΕΠΑΛ. Η κατάργηση του 303 είχε πολύ άσχημο αντίκτυπο σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και ελπίζουμε να διορθωθεί η κατάσταση σύντομα!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ