2012-10-15 21:06:02
Φωτογραφία για Α. Τσίπρας: Σκάνδαλο το ξεπούλημα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, που πραγματοποίησε και συναντήσεις με τους Ηπειρώτες γαλακτοπαραγωγούς και τους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο Αλ. Τσίπρας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρότυπο συνεταιριστικής επιχείρησης που κράτησε σε δύσκολες στιγμές όρθια μια ολόκληρη περιφέρεια, ένωσε χιλιάδες κτηνοτρόφους, κατάφερε να δώσει τη δυνατότητα εργασίας σε χιλιάδες παραγωγούς και ταυτόχρονα να δώσει πνοή στην τοπική κοινωνία.

Μια κερδοφόρα επιχείρηση τουλάχιστον τα τελευταία 26 χρόνια που σήμερα ξεπουλιέται σε έναν εκ των οφειλετών της και αυτό είναι ένα σκάνδαλο. 

Εμείς είμαστε εδώ, για να αναδείξουμε όχι μόνο το ότι δεν μπορεί κάποιοι να εκποιούν περιουσία και τα εργαλεία ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών, αλλά, ταυτόχρονα, για να δεσμευτούμε απέναντι στους εργαζόμενους ότι θα επανεξετάσουμε το νόμιμο της διαδικασίας μεταφοράς του μετοχικού κεφαλαίου της Αγροτικής Τράπεζας σε ιδιώτες, αλλά και θα αντιγράψουμε αυτό το πετυχημένο μοντέλο ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας».
ert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H... «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H... «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ