2012-10-15 21:09:10
Φωτογραφία για Πέθανε η Σοφία Πεπόνη - Πλήθος μηνυμάτων στη σελίδα στο facebook
To πάλεψε, αλλά τελικά έχασε τη μάχη με το καρκίνο η Σοφία Πεπόνη. Η 38χρονη με καταγωγή από τη Μυτιλήνη είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο δύσκολος αγώνας ζωής που χρόνια έδινε η Σοφία Πεπόνη πέρασε από πολλά στάδια. Το πάλεψε 6 χρόνια! Αθήνα, Θεσσαλονική, Γερμανία. Παράλληλα με τον αγώνα ζωής, οι οικείοι της είχαν ριχτεί στη μάχη και μιας άλλης προσπάθειας, να συγκεντρώσουν τα αναγκαία για τις πολυδάπανες θεραπείες στο εξωτερικό χρήματα. Σε αυτή την προσπάθεια χαρακτηρίζουν εξόχως συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των ανθρώπων της Μυτιλήνης. που έχει ιδιαιτέρως ευαισθητοποιηθεί απ’ την περιπέτεια της νεαρής μητέρας. Η Σοφία Πεπονη, το γένος Παπαϊωάννου, όπως είπαμε είχε καταγωγή απ’ τη Μυτιλήνη, στην οποία και συνεχίζουν να ζουν στενοί συγγενείς της απ’ την οικογένεια της μητέρα της, ενώ η ίδια έχει δημιουργήσει το σπιτικό της με δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη.


Ο Γιάννης Πλούταρχος λίγο πριν κλείσει το φετινό καλοκαίρι (24 Αυγούστου 2012) έδωσε συναυλία στη Θεσσαλονίκη, τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν στη Σοφία.

Ο «γολγοθάς» Όλα ξεκίνησαν απ’ τη διάγνωση καρκίνου στο μαστό και την πρώτη επέμβαση στη Θεσσαλονίκη. Το δεύτερο και μεταστατικό χτύπημα της νόσου προέκυψε πέντε χρόνια αργότερα, το 2011, όταν και εντοπίστηκε τον Ιούνιο καρκίνος στα οστά. Η νεαρή γυναίκα χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά, δίχως όμως να βρει τη γιατρειά της, αφού υπήρξε και νέα μετάσταση με πολλαπλές «εστίες» στο συκώτι. Αρχές Ιανουαρίου, οι νέες εξετάσεις έδειξαν και νέα επιδείνωση, με γενικευμένες μεταστάσεις σε διάφορες περιοχές της κοιλιακής χώρας, κοντά στη μήτρα, στο συκώτι, αλλά και στα οστά.

Η οικογένειά της είχε δημιουργήσει σελίδα στο Facebook που ονομάζεται «Δώσε Ελπίδα Ζωής»,προσδοκώντας στη συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν τη Σοφία Πεπόνη να υποβληθεί σε εξειδικευμένες και ιδιαίτερα ακριβές θεραπείες στη Γερμανία και στο Παρίσι, αφού η μόνη ελπίδα που της έχουν δώσει αφορά σε μια θεραπεία με ολική ογκο-υπερθερμία, μία διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο καταπολέμησης του καρκίνου που εφαρμόζεται συμπληρωματικά με τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία.

Συγκίνηση

Από χθες βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της πλήθος μηνυμάτων στο facebook προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο της οικογενείας.

Η κηδεία έγινε σήμερα 15/10/2012 ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου περιοχή Συκιές Θεσσαλονίκη.

lesvosnews.net
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ