2012-10-16 15:18:46
Φωτογραφία για Παπούλιας: “Ο ελληνικός λαός έδωσε όσα μπόρεσε να δώσει”
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, τόνισε ότι η κοινωνική συνοχή βασίζεται σε μια ισοδίκαιη κατανομή των βαρών. Ο κ. Παπούλιας μιλώντας με προς τους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ, είπε ότι συμπλέει μαζί τους και ότι ο ελληνικός λαός έδωσε όσα μπόρεσε να δώσει.

«Δίνεται μια μάχη για να επιζήσουμε σαν Ελλάδα, αυτό είναι το κυρίως ζητούμενο. Αν επιζήσει η Ελλάδα όλα τα άλλα θα τα βρούμε», σημείωσε, προσθέτοντας πάντως ότι «η προσφορά όλων πρέπει να αναλογεί στο τι μπορεί να δώσει ο καθένας από μας». Χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτο το ότι κάποιοι διαφεύγουν και ότι κάποιοι άλλοι κάνουν τον «κουτό», ενώ άλλοι καλούνται να πληρώσουν την κρίση.

«Δεν βρήκαμε τους εργαζόμενους να τους φορτώσουμε όλη την κρίση. Υπάρχουν και άλλοι κύριοι που έβγαλαν τα λεφτά τους δεξιά και αριστερά και έχουν αγοράσει το μισό Λονδίνο», υπογράμμισε. Ανέφερε μάλιστα ο κ. Παπούλιας, ότι κατά τη συνάντησή του με τη γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, την περασμένη εβδομάδα, τής είπε ότι αν θέλει κι άλλα μέτρα, θα πρέπει να τα ζητήσει από άλλο λαό. Αποκάλυψε επίσης ότι βρέθηκε σε δύσκοληθέση όταν η κ. Μέρκελ τον ρώτησε «τι κάνουν οι πλούσιοι Έλληνες».

«Απάντησα», είπε, «ότι ο καθένας συνεισφέρει με βάση τον πατριωτισμό του».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ