2012-10-16 16:33:03
Φωτογραφία για Στα χέρια της αστυνομίας 8 παιδεραστές
Ολοκληρώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία η μεγάλη επιχείρηση με την κωδική ονομασία «CYBER-TOUCH» για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου. Συνελήφθησαν οκτώ άτομα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος άλλων δύο, για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Παράλληλα, κατασχέθηκε μεγάλος όγκος παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 25 έως 53 ετών και εντοπίστηκαν, οι τέσσερις στην Αττική, οι δύο στο Κιλκίς , ένας στη Θεσσαλονίκη και ένας στη Λήμνο. Επιπλέον, για άλλους δύο σχηματίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με αντίστοιχες κατηγορίες. Ο πρώτος από τους κατηγορουμένους διαμένει στην Κατερίνη, ο δεύτερος στη Κω.

Οι κατηγορούμενοι διακινούσαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ, παράλληλα διαμοίραζαν αυτό το υλικό σε άλλους χρήστες του διαδικτύου, μέσω ειδικών των προγραμμάτων ανταλλαγής αρχείων ( Peer to Peer Από τους οκτώ συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ο ένας προφυλακίστηκε. Για τα δυο άτομα, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει των όρων του αυτοφώρου, οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στους εισαγγελείς.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ