2012-10-24 23:59:18
Φωτογραφία για CL,Group A:Νίκες για Πόρτο και Παρί
Η Πόρτο έκανε το "3 στα 3" επικρατώντας με 3-2 της Ντινάμο Κιέβου, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν πήρε το πρώτο της "διπλό" νικώντας με 2-0 την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ 

Πόρτο - Ντινάμο Κιέβου 3-2

Σκόρερς: 15' Σιλβέστρε Βαρέλα, 36' και 78' Τζάκσον Μαρτίνες / 21' Γκούσεβ, 72' Ιντέγε Μπράουν

Γήπεδο: "Ντραγκάο", Πόρτο

Διαιτητής: Πάβελ Καρλόβετς (Τσεχία)

Με άπιαστο σουτ του Σιλβέστρε Βαρέλα μέσα από την περιοχή, μετά την πάσα του Λούτσο Γκονσάλες και μία μικρή κόντρα, η Πόρτο άνοιξε το σκορ στο 15'.

Δεν άργησε η απάντηση από τους Ουκρανούς, συγκεκριμένα 6 λεπτά αργότερα ο Όλεγκ Γκούσεβ με κεφαλιά από κόρνερ του Μιγκέλ Βελόζο έκανε το 1-1, σκοράροντας σε δεύτερο σερί ματς της διοργάνωσης.

Για δεύτερη προβάδισμα πήραν οι "δράκοι" στο 36' με τον Κολομβιανό, Τζάκσον Μαρτίνες, να κάνει το 2-1 με κοντινό αριστερό πλασέ, αφού ξεπέρασε τον Χατσερίντι, έπειτα από την μπαλιά του Χάμες Ροντρίγκες.


Στο 72' η Ντινάμο ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ιντέγε Μπράουν να κοντρολάρει εξαιρετικά με το στήθος στην καρδιά της πορτογαλικής άμυνας από την μπαλιά του Γιαρμόλενκο και να "εκτελεί" τον Ίλτον με δυνατό σουτ στην κίνηση.

Ο Τζάκσον Μαρτίνες σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς στο 78' και έδωσε για 3η φορά προβάδισμα στην Πόρτο με πλασέ σε κενό τέρμα από ασίστ του Λούτσο Γκονσάλες.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μάικον, Οταμέντι, Μανγκαλά, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Σιλβέστρε Βαρέλα, Χάμες Ροντρίγκες, Τζάκσον Μαρτίνες.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Σοβκόβσκι, Μπετάο, Μιχάλικ, Χατσερίντι, Ταΐβο, Βουκόγεβιτς, Γκάρμας, Μιγκέλ Βελόζο, Γιαρμόλενκο, Χούσιεβ, Ιντέγε Μπράουν.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-2

Σκόρερς: 32' Ιμπραχίμοβιτς, 43' Μενέζ

Γήπεδο: "Μάκσιμιρ", Ζάγκρεμπ

Διαιτητής: Φιράτ Αϊντινούς (Τουρκία)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 26' έχασε τεράστια ευκαιρία, αστοχώντας σε τετ-α-τετ (πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), αφού έκανε εντυπωσιακό το "ένα-δύο" με τον Μάρκο Βεράτι, με τον Ιταλό να τον τροφοδοτεί με "τακουνάκι".

Στο 33' πάντως ο Ιμπραχίμοβιτς δεν αστόχησε και με κοντινό πλασέ έστειλε τηνμπάλα στα δίχτυα του Κέλαβα για το 0-1, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Ζερεμί Μενέζ από δεξιά.

Ο Μενέζ στο 43' έγινε από δημιουργός εκτελεστής και έκανε το 0-2 περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κέλαβα με δυνατό αριστερό σουτ, μετά την πάσα του Χαβιέρ Παστόρε.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κέλαβα, Βρσάλκο, Πούλιτς, Σίμουνιτς, Πίβαριτς, Βίντα, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Λουίς Ιμπάνιες, Τσοπ, Σαμίρ.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Βεράτι, Μποντμέρ, Ματουιντί, Παστόρε, Μενέζ, Ιμπραχίμοβιτς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πόρτο 9 (6-2)

2. Παρί Σεν-Ζερμέν 6 (6-2)

3. Ντινάμο Κιέβου 3 (5-7)

4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-6)

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ