2012-10-25 00:00:04
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 *VIDEOS*
Για 70 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο την αποφασιστικότητα που έλεγαν οι παίκτες του ότι είχαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης... Το γκολ του Τοροσίδη (73’) όμως, έδωσε το σύνθημα για την τεράστια ανατροπή, την οποία ολοκλήρωσε ο Μήτρογλου στις καθυστερήσεις!

Ο Σαρμπονιέ άνοιξε το σκορ στο 47’, αλλά ο Θρύλος έκανε την ολική επαναφορά και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης επικρατώντας 1-2 της Μονπελιέ και έδειξε ότι τελικά στα δύσκολα... μπορεί!

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν με εμφανή αμυντικές τάσεις και λίγο... έξω από τα νερά τους, ενώ η αδυναμία τους να κρατήσουν την μπάλα, θα μπορούσε να στοιχήσει. Από την άλλη η Μονπελιέ, έδειχνε… σχεδόν άτεχνη, όμως θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στους ερυθρόλευκους. Οι Γάλλοι κυρίως με τον Μπελχαντά έφταναν έξω από την περιοχή του Κάρολ, όμως υστερούσαν στην τελική πάσα.

Ο Ολυμπιακός, δοκίμαζε να βρει τον Τζιμπούρ με βαθιές μπαλιές ή αναλαμπές του Γκρέκο, αλλά δεν έδειχνε ν αβρίσκει και τις λύσεις Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, αφού το γκολ δεν άργησε να έρθει
. Ο Ουτάκα κατέβασε με το χέρι (!) τη μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Σαρμπονιέ και αυτός την έστειλε στα δίχτυα του Κάρολ. Στη συνέχεια και για ένα δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε… μπλακ άουτ.

Η αλλαγή του Ζαρντίμ και η απόσυρση του Γκρέκο, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Τζιμπούρ άλλαξαν τελείως τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Η είσοδος του Μήτρογλου έκανε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, με τον Τοροσίδη, μετά από αρκετό καιρό να φωνάζει «παρών» και με ωραίο γυριστό έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τον Ολυμπιακό να κλείνει την Μονπελιέ στα καρέ της, να την πιέζει, προσπαθώντας να κάνει την ολική επαναφορά, κάτι που έγινε στις καθυστερήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Αμπντούν έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, γύρισε στον Μήτρογλου και εκείνος με ένα άγγιγμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον Ολυμπιακό στα... ουράνια!

Η νίκη αυτή, κρατάει «ζωντανό» τον Ολυμπιακό στο κυνήγι της πρόκρισης, παρόλο που η Σάλκε επικράτησε της Άρσεναλ μέσα στην Αγγλία.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονπελιέ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τώρα πια όλα είναι ανοιχτά...

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Πιονιέ, Μ’ Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊί (85’ Μαρβό), Ουτάκαν, Μουνιέ (60’ Εστράδα), Σαρμπονιέ (68’ Καμαρά).

Στον πάγκο: Ζουρντέν, Κονγκρέ, Ερέρα, Ζενσάμ.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Γκρέκο (60’ Αμπντούν), Φουστέρ (88’ Λυκογιάννης), Τζεμπούρ (70’ Μήτρογλου).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Φέισα, Ντιακιτέ, Πάντελιτς.

 

Σε λίγο το γκολ της νίκης από τον Κώστα Μήτρογλου...
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ