2012-10-26 18:17:07
Φωτογραφία για Έχασα 42 εκατ. δολάρια για... προπόνηση
Ενεπλάκη στις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες του Ροστόφ. Έχασε 42 εκατ. δολάρια, με μια πρόχειρη εκτίμηση. Του αρνήθηκε η ελληνική υπηκοότητα. Κ Κι όμως δε δίστασε να επιστρέψει στις ποδοσφαιρικές επενδύσεις μέσω της αγάπης του για τον ΠΑΟΚ. Για τον Ιβάν Σαββίδη ο λόγος. Ο Ρώσος μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη ρωσική εφημερίδα SportExpress.

Ο Ιβάν Σαββίδης δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ. Έχει προσωπική του έδρα το Ροστόφ, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθεί τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του.

Τα χρήματα που έχασε, επενδύοντας στη Ροστόφ και την Λοκομοτίβ Ροστόφ, δεν τον πτοούν: "Ήταν μία πολύ καλή... προπόνηση. Αν αυτή η προπόνηση με βοηθήσει να αποφύγω παρόμοια λάθη στον ΠΑΟΚ τότε σημαίνει ότι θα έχω μάθει κάτι. Δεν πρόκειται να ανταγωνιστώ με τον Αμπράμοβιτς ή τον Κερίμοφ. Μπορεί οι μετοχές της Μάντσεστερ, της Ρεάλ και της Τσέλσι να πωλούνται με κέρδος, στον ΠΑΟΚ όμως δεν φέρνουν κέρδος. Έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για να καλυφθούν τα χρέη του συλλόγου.

Έβαλα 10 εκατ. ευρώ, αλλά έχει σημασία ότι οι μέτοχοι δεν πήραν τίποτα. Αυτός ήταν, εξάλλου ο όρος: τα χρήματα να μην πάνε στις τσέπες τους, αλλά στον σύλλογο. Πολλές ομάδες στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας πληρώνουν περισσότερα από τον ΠΑΟΚ, το συνολικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ είναι 16 εκ. ευρώ και σημειώνω ότι έχουμε αποκλειστεί από την Ευρώπη", δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος μεγαλομέτοχος.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα πιο περίεργα σπίτια! (ΦΩΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα πιο περίεργα σπίτια! (ΦΩΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ