2012-10-27 14:39:34
Φωτογραφία για Νέα μέτρα: Σύσκεψη στο Μαξίμου για να τις τελευταίες λεπτομέρειες
  

Αγώνας δρόμου για την κυβέρνηση για να κλείσει το πακέτο μέτρων μέχρι την Κυριακή. Σύσκεψη Σαμαρά με τους υπουργούς που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις

Σύσκεψη με όλους τους υπουργούς που εμπλέκονται στα προαπαιτούμενα της τρόικας, έχει συγκαλέσει για τις 11 το πρωί του Σαββάτου

Στόχος είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες να έχουν αποφασιστεί μέχρι την Κυριακή, ώστε το πακέτο να παρουσιαστεί στο Euro Working Group της Δευτέρας.

Μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να κατατεθούν τα μέτρα προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε την Τετάρτη στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup να δοθεί η έγκριση.

Όλα αυτά φυσικά, αν δεν υπάρξει κάποιο "ατύχημα", καθώς η ΔΗΜΑΡ αρνείται να ψηφίσει τα εργασιακά, ενώ ενστάσεις υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ για θέματα όπως το επίδομα γάμου και τις συλλογικές συμβάσεις.

Η ΔΗΜΑΡ, διαμηνύει ότι στηρίζει την κυβέρνηση, το γεγονός όμως ότι τα μέτρα θα έρθουν στη Βουλή σε ένα άρθρο, καθιστά σαφές ότι ο κ. Κουβέλης και οι βουλευτές τους θα καταψηφίσουν ή θα δηλώσουν "παρών".

Πάντως, ακόμα και αν τα μέτρα περάσουν, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης, καθώς σύμφωνα με το Reuters, το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, δηλαδή δεν μπορεί να μειωθεί στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020.

ΠΗΓΗ: news247.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ