2012-10-29 10:15:55
Φωτογραφία για Πασσιαλής : «Επιπλέον κίνητρο για μας το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης».
O Nίκος Πασσιαλής αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, εκφράζοντας το κίνητρο της νίκης που υπάρχει στο γεμάτο από κόσμο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά :

«Όπως είχαμε πει πριν από τον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θέλαμε πολύ το θετικό αποτέλεσμα, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Αρη, που ήταν πικραμένος από προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα. Επίσης είχαμε πει ότι θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Οπως και έγινε.

Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο οποίο θέλουμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχημένων αποτελεσμάτων και των καλών εμφανίσεων.

Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, από τον οποίο περιμένουμε να γεμίσει τις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" και να δημιουργήσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που μόνο αυτός ξέρει να δημιουργεί, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας. Η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να πετύχει πολλά στη συνέχεια με σκληρή δουλειά και χωρίς μεγάλα λόγια.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Με τον Παναθηναϊκό έγινε το πρώτο βήμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει η ανάλογη συνέχεια κόντρα στον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε καλά και αυτήν την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για να πετύχουμε τον στόχο μας».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ