2012-10-30 19:36:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Ερρίκος Πετιλόν κυκλοφορεί συνεχώς στο κέντρο!
"Πέσαμε" πάνω του στην Αγίου Νικολάου και την Ερμού, ακόμα και στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Παντού τον ακολουθούν τα γυναικεία βλέμματα θαυμασμού και η παρουσία του στην Πάτρα συζητιέται πολύ.

Ο Ελληνας γόης Ερρίκος Πετιλόν, στα 50 του χρόνια, διατηρεί ασυζητητί την κορμοστασιά και την γοητεία που τον έκαναν διάσημο. Γιος κροίσου, έγινε στα 17 του χρόνια εξώφυλλο στην ιταλική Vogue ενώ στην Αθήνα του '80 οδηγούσε κάντιλακ και ξετρέλλαινε ντίβες του σινεμά και καλλονές της high society.

Είχε για τρια χρόνια δεσμό με την Ούρσουλα Αντρες και δυο χρόνια σχέση με τη Στεφανί του Μονακό καθώς ο πατέρας του του είχε αγοράσει σπίτι στο πριγκιπάτο.

Οταν η ξέφρενη ζωή του bon viveur και του περιστασιακού μοντέλου σταμάτησε απότομα μαζί με το χαμό της οικογενειακής περιουσίας, ο Ερίκος Πετιλόν βυθίστηκε στα ναρκωτικά και την κατάθλιψη. Τα τελευταία χρόνια έκανε μια προσπάθεια στην τηλεόραση η οποία όμως δεν είχε συνέχεια.


Σήμερα μετά από μια πολύκροτη συνέντευξη γεμάτη έρωτες, πάρτι και καταχρήσεις που έδωσε στο "Μίλα" αλλά και την ανακοίνωση για κινηματογραφική παραγωγή βασισμένη στη ζωή του, ο γνωστός γόης βρίσκεται στην Πάτρα. Πολλοί συμπολίτες τον έχουν συναντήσει σε εμπορικά καταστήματα και καφετέριες του κέντρου, όπως το Maizon, ενώ μένει σε ξενοδοχείο της Αγίου Νικολάου. Οπως μάθαμε, εργάζεται σαν επικοινωνιακό στέλεχος εταιρείας κομπιούτερ και επιμορφωτικών προγραμμάτων πατρινού επιχιερηματία προσπαθώντας να κάνει μια νέα επαγγελματική αρχή.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ