2012-10-30 19:49:03
Φωτογραφία για Μια καρέκλα έσωσε 33χρονο από τις μπαλωθιές!
«Άγιο» είχε ο 33χρονος γιος του ιδιοκτήτη ενός γνωστού εστιατορίου στην Ερμούπολη της Σύρου, που λίγο έλειψε να... χάσει τη ζωή του από τη σφαίρα κάποιου ασυνείδητου ο οποίος γιόρταζε με μπαλωθιές σε μακρινή απόσταση!

Ο τυχερός- άτυχος άνδρας καθόταν σε μια καρέκλα του καταστήματος, όταν ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο στην πλάτη και πλημμύρισε αίματα! Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σύρου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί από σφαίρα. Στάθηκε τυχερός, όμως, καθώς του είχε προκαλέσει μόνο εκδορές!

Άνδρες της Ασφάλειας Ερμούπολης έφτασαν μετά από λίγη ώρα στο εστιατόριο, ερεύνησαν το σημείο όπου καθόταν το θύμα και διαπίστωσαν ότι το βλήμα είχε διαπεράσει την καρέκλα όπου καθόταν, αφού πρώτα εξοστρακίστηκε σε ένα τοίχο χάνοντας έτσι την ορμή της!

Η βολίδα η οποία προήλθε από πιστόλι των 9 χιλιοστών βρέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν ανακρίσεις στην περιοχή του Φύλακα που βρίσκεται λίγο μακρύτερα από το εστιατόριο, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι εκεί έπεφταν οι μπαλωθιές.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρεις κι ο κούκος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρεις κι ο κούκος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ