2012-10-30 19:50:32
Φωτογραφία για ΦΟΥΡΝΑΡΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ
Από τα συνολικά 9 πλάνα που έδειξε η NOVA για την επίμαχη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη, μόνο το ένα είναι… καθαρό και όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο διευθυντής αθλητικού προγράμματος της, Γιάννης Φουρνάρος, δεν υπήρχε κανένας δόλος να κρυφτεί η φάση όπως κατηγορείται το κανάλι.

«Δεν έχει λογική να κατηγορούμαστε ότι το κρύψαμε επίτηδες», τόνισε σχετικά.

«Μόνο το πλάνο από το γερμανό βοηθάει κάπως», ανέφερε για τα ριπλέι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Φουρνάρος στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

«Έχουμε δείξει 9 πλάνα από τη φάση και δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα καθαρό πλάνο για να είμαστε απόλυτα βέβαιοι αν είναι πέναλτι. Μια τέτοια φάση είναι σημείο αναφοράς ενός παιχνιδιού, ωστόσο δεν έχει λογική να πεις ότι έχουμε πλάνο αλλά δεν το δείχνουμε επίτηδες. Προσωπικά θεωρώ ότι το πλάνο από το γερμανό είναι το καλύτερο, αλλά είναι εξίσου μακρινό και δεν βοηθάει καλά
. Είναι το μόνο που έχει στην ευθεία τον Ψυχογιό, ενώ στα άλλα υπάρχουν παίκτες μπροστά και δεν φαίνεται που είναι η μπάλα. Μόνο στο τελευταίο που είναι η αντίθετη λήψη πιθανώς βγαίνουν καλύτερα συμπεράσματα. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό, του στυλ ότι δεν θέλαμε να δείξουμε ριπλέι της φάσης επίτηδες. Δεν αλλάξαμε τις κάμερες μας, όπως είναι κάθε φορά ήταν και τη Δευτέρα. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό».

«Σε όλα τα γήπεδα, η θέση που τοποθετείται η κάμερα είναι προκαθορισμένη. Είναι μια φάση από αυτές που δεν μπορείς να κάνεις κάτι, γιατί αν και έχεις όλες τις κάμερες στη διάθεσή σου, δεν σε βοηθά η στιγμή. Τα παιδιά που κάνουν 15 χρόνια αυτή τη δουλειά, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν πήγε τίποτα στραβά, απλώς υπήρξαν κορμιά ανάμεσα στον Ψυχογιό και τον Μασάντο και δημιουργήθηκε πρόβλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπολογίζει στον Καμπάνταη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπολογίζει στον Καμπάνταη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ