2012-10-31 17:03:43
Φωτογραφία για Έβαλε ξεσκονόπανο με χλωρίνη στο στόμα ανήλικης
Επί δέκα χρόνια ένα κορίτσι από το Southampton, το όνομα του οποίου δε δημοσιοποιήθηκε, έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια της 61χρονης τώρα Christine Morgan, η οποία το κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά.

Όπως δήλωσε το θύμα στο δικαστήριο που έχει αναλάβει την υπόθεση, η Morgan απειλούσε να σκοτώσει το κορίτσι από όταν ήταν τεσσάρων ετών, πιάνοντας το από το λαιμό και πετώντας το κάτω από τρεχούμενο νερό στο μπάνιο.

Μάλιστα, μία φορά η Morgan –η σχέση της οποίας με το θύμα δε διευκρινίζεται- γράφει η Daily Mail, ανάγκασε την ανήλικη να ανοίξει το στόμα της και να καταπιεί τη χλωρίνη που έσταζε από ένα βρώμικο πανί, με το οποίο νωρίτερα είχε καθαρίσει την τουαλέτα.

«Κανείς δε σε θέλει. Θα σε σκοτώσω στο μπάνιο» ήταν μερικά από τα λόγια που άκουγε το ανήλικο θύμα από το βασανιστή του. Η ίδια ανέφερε στο δικαστήριο ότι ακόμη έχει εφιάλτες από τις στιγμές που έζησε στο παρελθόν.

«Όταν μου έριξε τη χλωρίνη από εκείνο το πανί ένιωσα κάτι να με καίει στο στόμα. Ένιωσα αηδία και ότι θα κάνω εμετό» πρόσθεσε.

«Με έχει στιγματίσει. Πρέπει να καταδικαστεί για να πληρώσει για όσα μου έχει κάνει. Έχει καταστρέψει την ψυχική μου ηρεμία. Ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει» είπε ακόμη.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες που της προσάπτονται, αλλά δε δίστασε να δηλώσει στους αστυνομικούς ότι «θα τη στραγγάλιζε αν την είχε μπροστά της τώρα».

Το δικαστήριο δεν έχει βγάλει ακόμη απόφαση.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ