2012-11-03 11:24:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Στον ύπνο «έπιασαν» οι δράστες την άτυχη Κωνσταντίνα Κουλούρη - Άνοιξαν μέχρι και τη συσκευασία με τις φρυγανιές
Σήμερα ώρα 11 το πρωί η κηδεία της 84χρονης στον Ι.Ν. Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών

Μεταξύ 6 και 9 το πρωί σημειώθηκε η δολοφονία της άτυχης 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη, η οποία βρέθηκε νεκρή προχθές Πέμπτη από τον γιο της, Γιάννη, στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έκανε η Αγγελική Τσιόλα (τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα), η άτυχη γυναίκα, προφανώς ακόμη δεν είχε σηκωθεί από το κρεββάτι της, όταν οι δράστες ή ο δράστης μπήκαν στο εσωτερικό από το παράθυρο του μπάνιου που βρέθηκε ανοικτό.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες καθώς όπως προέκυψε, οι δράστες έκαναν άνω-κάτω τα πάντα μέσα στο σπίτι, άνοιξαν μέχρι και τα ντουλάπια της κουζίνας αλλά και τις συσκευασίες με τις φρυγ ανιές θεωρώντας πως εκεί μπορεί η ηλικιωμένη να είχε κρύψει χρήματα ή κοσμήματα.

Βέβαια οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν αν και εφόσον οι ληστές βρήκαν χρήματα ή κάτι άλλο μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις η 84χρονη υπέστη ασφυξία, από την αυτοκόλλητη ταινία, την οποία πέρασαν γύρω από το κεφάλι της και της έκλεισαν το στόμα αλλά και την μύτη.

Η κηδεία της άτυχης 84χρονης θα τελεστεί στις 11 σήμερα το πρωί από τον Άγιο Μηνά Λεύκας Πατρών στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο.
patrastimes
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Κλειδί» ο Καζναφέρης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Κλειδί» ο Καζναφέρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ