2012-11-04 08:25:02
Φωτογραφία για Νέο οικοτροφείο στο Μεσολόγγι
Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς & αισιοδοξίας, στις 31 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 το πρωί, τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) - Οικοτροφείο των νέων μας, στο Μεσολόγγι.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» έχει την τιμή να σας ενημερώσει ότι η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο στο Μεσολόγγι λειτουργεί στα πλαίσια του ΕΣΠΑ το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Το Ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα εξασφαλίζει το κόστος λειτουργίας της Σ.Υ.Δ. για τα δύο επόμενα πολύ δύσκολα χρόνια, καλύπτοντας σοβαρές ανάγκες διαβίωσης μετά την έλλειψη της γονεϊκής φροντίδας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας Πατέρας Επιφάνιος συνοδεία του Ιερέως Πατέρα Σταύρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου ευχαριστεί θερμότατα, για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν να παρευρίσκονται στην τελετή του Αγιασμού, τους επισήμους:


- Τον κ. Βασίλη Αντωνόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη

- Την κα Διονυσία Σαμαντά, Γενική Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

- Τον κ. Δημήτρη Κοταντάκη, Αντιδήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

- Την κα Μαρία Φούντα, Αντιδήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

- Τον κ. Αριστείδη Καβάγια, Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

- Τον κ. Γεώργιο Κασσαβέτη, Δημοτικό Σύμβουλο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Όλοι οι επίσημοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί, επίσης, θερμότατα τους παρόντες εκπροσώπους Φορέων της Πολιτείας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμότατα όλα τα μέλη του Σωματείου μας , το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Γονέων & Εθελοντών του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ", όλες τις εθελόντριες Μεσολογγίτισσες και Αιτωλικιώτισσες κυρίες και την πρόεδρο του λαογραφικού Μουσείου Αιτωλικού κ. Γίτσα Λεονάρδου που μας συγκίνησαν με τα υπέροχα γλυκίσματα που προσέφεραν, καθώς και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Πηγή: aerasnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ