2012-11-04 17:51:17
Φωτογραφία για «ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ» ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΡ
Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι ξεπέρασαν εντελώς τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, εν όψει της κομβικής αναμέτρησης με την Μονπελιέ.

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προκύπτου στον Ολυμπαικό αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας των Νταβίντ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα. Τόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, όσο και ο «Κάνιο» προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς την Κυρικαή, δε΄χινοντας να ξεπερνού εντελώς τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεησ του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τις ανάγκες της καθορισιτκής αναμέτρησης με τη Μονπελιέ την προσεχή Τρίτη για την τέταρτη αγωνισικτή των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα, η περίπτωση του Φουστέρ χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού ο Ισπανός παρά το γεογνός ότι δεν είχε τις πιθανότητες με το μέρος του, απόρροια της θλάσης, που είχε «κληρονομήσεο» πριν από δέκα ημέρες, εντούτοις, συνέχισε να παλεύει για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και τελικά φαίνεται να διακιώνεται.

Εξέλιξη, η οποία προφανώς προκάλεσε την ανακούφιση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που διαπιστώνει ότι θα ποντάρει στα πλάνα του τους δύο υπερπολύτιμους και βασικούς του ποδοσφαιριστές κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ